Menu
Bloggnyheter

Årets Reseinspiratör – Storstadsresor

Jag har blivit nominerad till Årets Reseinspiratör i kategorin ”Storstadsresor” hos Apollo. Tack!

Det är nu dags för det sista momentet i tävlingen, att rösta fram en vinnare utav alla de nominerade!  Det vore sjukt roligt att få vinna, men även om jag inte gör det så är jag väldigt stolt över att ha blivit nominerad!

Såhär gör du för att rösta på mig

1. Gå in här (eller klicka på den runda blåa bilden nedan)

2. Kryssa i rutan där det står ohdarling.org / instagram.com/intehelena (det är jag!)

3. Scrolla ner lite och klicka på ”Skicka” knappen och det är klart! Tack!

arets-reseinspirator-storstad

 

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

2 Comments

 • Art By Tina
  maj 12, 2015 at 10:06 f m

  Hej konkurrent=) Inspirerande blogg!

  Reply
  • Helena
   maj 13, 2015 at 6:37 e m

   Hej på dig! Tack, va roligt att du tycker det 🙂

   Reply

Leave a Reply