Såhär spenderade jag 10 timmar i London

Såhär spenderade jag 10 timmar i London

Att känna vindarna ta tag i håret, känna solen smeka dina kinder och höra sorlet av människor.. Att lyssna på alla ljud från trafiken blandas med musiken som kom från mannen i kilt.. Det är storstadslivet. Det är London!

London. Min favoritstad. En varm och solig vårdag så är det att föredra att promenera framför att åka tunnelbana.. Du hinner se så mycket mer då, än om du sitter i en fullproppad tunnelbanevagn långt nere under jorden. Vi började vår promenad i Bloomsbury och gick ned mot Oxford Street, sen vidare till Picadilly Circus och genom St. James Park och helt plötsligt så befann vi oss vid vårt mål – Big Ben.

Buckingham Palace, London London Taxi St. James Park St. James Park St. James Park St. James Park St. James Park St. James Park St. James Park St. James Park Telephone Box, London Big Ben, London London

Time flies when you’re having fun!

Efter det så tyckte vi att vi förtjänade lite mat så vi valde en pub som såg mysig ut och började spana in menyn! Det var skönt att få vila fötterna efter 5,5 kilometer. Inte så farligt långt egentligen men promenaden hittills hade säkert tagit några timmar, med alla små stopp. Det finns ju så mycket att se i London.

Pub in London Pub in London Trafalgar Square Trafalgar Square Trafalgar Square Trafalgar Square Taxi in London Trafalgar Square london_ohdarling_022 National Gallery @ Trafalgar Square Trafalgar Square Street Artist @ Trafalgar Square National Gallery @ Trafalgar Square DJ Grandpa @ Trafalgar Square London Evening in London

Memphis –  The Musical

Vi hade även passat på att köpa biljetter till musikalen Memphis som vi skulle se senare under kvällen. Så efter nån timme på puben så fortsatte vi promenaden mot Shaftesbury Theatre. Det blev ett stopp vid Trafalgar Square, kaffe skulle köpas och DJ Grandpa snurrade skivor utanför National Gallery. Frida och Christine passade på att dansa loss till musiken.

Till sist så var vi framme vid Shaftesbury Theatre, lagom till att musikalen skulle börja. Det var väl ingen slump egentligen, utan jag hade försökt tajma in så att vi kom fram alldeles lagom.

Memphis, Shaftesbury Theatre, London Memphis, Shaftesbury Theatre, London Memphis, Shaftesbury Theatre, London Memphis, Shaftesbury Theatre, London

Musikalen var otroligt bra och musiken var helt underbar. Vilka röster alltså! Jag har varit på musikal innan, men bara hemma i Sverige. Detta var alltså den första gången som jag såg en musikal i London och det var på tiden!

Nästa gång jag är där, så blir det helt klart en ny musikal som ska ses!

Vill du ha mer tips på vad du kan göra i staden, så kolla in den officiella hemsidan här.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments

  1. Ja musikal är fantastiskt! Gillar ditt nya tema föresten. 🙂 Har du också gjort ett sommarbyte 🙂