Menu
Estland

En kommande spa-weekend i Tallinn

En kommande spa-weekend i Tallinn

Denna helg så bär det av till Estland. Tallinn närmare bestämt. Sist jag var där så var året 2008 och ja, det är alltså 7 år sen. Sist var jag även bara där över dagen, vi åkte på kryssning tillsammans med två kompisar.  Denna gång så stannar vi kvar över natten och åker tillbaka med en annan båt. Det ser jag fram emot, det ska bli kul att utforska staden lite mer denna gång. Spa-besök blir det också då vi bor på spa-hotell.

Det ska ocks bli roligt att få se hur mycket som har ändrat sig. Och hur mycket jag egentligen kommer ihåg…  Jag hade självklart med mig kameran förra gången också, en liten Canon Ixus som jag inte har kvar idag. Systemkameran fick stanna hemma den gången. Det syns på kvalitén, men ibland är det faktiskt inte kvalitén på bilderna som räknas, så därför får ni några bilder från 2008.

tallinn-01 tallinn-02 tallinn-03 tallinn-04 tallinn-05 tallinn-06

Hur spenderar ni eran helg?

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

No Comments

    Leave a Reply