En helg i Stockholm

Det känns som att det alldeles nyss var fredagen den trettonde och jag var på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm för att gå på Stora Influencerpriset där jag var en av fem nominerade i kategorin “Årets Kreatör”. Även fast det faktiskt snart är två veckor sen, så känns det som igår.

Jag vann inte något pris, men bara att bli nominerad är en stor vinst för mig!

Ett stort grattis till Elin Kero!

Elin Kero även känd som Nevnarien tog hem vinsten i min kategori och jag tycker att hon förtjänade att vinna! Hon är verkligen en stor inspiration som får mig att vilja bli bättre på allt jag gör!

Själva eventet var väldigt bra ordnat, av Linda Hörnfelt och många volontärer, och jag kan bara gissa hur mycket jobb som faktiskt ligger bakom ett sånt evenemang! Väl på plats på hotellet så träffade jag både gamla vänner och nya – men varför går tiden så himla snabbt under alla event?! Runt midnatt så kändes det som att de flesta hade försvunnit och då valde och jag Kenny att göra detsamma så vi bokade en Uber som tog oss till vårt rum på Scandic Downtown Camper.

Läs mer om galan hos: Influencers of Sweden, Jennifer Sandström, Resfredag

Jag lyckades med att ta en enda bild under hela galakvällen. Från vänster till höger – jag, Kenny, Johan, Jacqueline och Jonna.

En resa utan min Canon

Vi passade på att stanna kvar i Stockholm under helgen och njöt av en lugn lördag med en riktig långlunch följd av bio på Söder. Vi såg Home again – kärleken flyttar in med Reese Witherspoon. Sen strosade vi tillbaka till vår rum och kollade några avsnitt av Chicago Fire och Chicago P.D.

Jag tror att jag har nämnt det tidigare här på bloggen, men jag har köpt en ny liten kompakt systemkamera av modellen Panasonic Lumix GX80. Under denna resa så lämnade jag stora systemkameran hemma och reste endast med min nya Panasonic.

Det var så skönt – den väger så lite och är så lätt att ta med. Jag fotograferade dock inte alls mycket utan passade istället på att njuta av helgen utan kamera.

En av de få bilderna jag fotograferade under vår promenad i Stockholm. När jag stod och skulle ta denna bild så kom Maria från Fantasy Dining och knackade mig på axeln – jag blev så paff först och fattade inte riktigt vad som hände.
Här hade jag precis sagt hejdå till Kenny och promenerade tillbaka till hotellet.

Presslunch med SAS

Kenny åkte hem på söndag men jag stannade kvar till måndag och hann med en presslunch med SAS där de berättade om sommarprogrammet för 2018. Bland annat så öppnar de fem nya direktlinjer från Skandinavien och några av de nya destinationerna från Sverige går till Verona, Gazipasa och Birmingham.

De ökar även avgångar till populära destinationer som Lissabon, Palma, Malaga och Rom. Slutligen så planerar de även att öppna en ny inrikeslinje som ska gå mellan Stockholm och Örnsköldsvik.

Läs mer: SAS Sommarprogram 2018

Här får vi höra om de senaste trenderna.
Lunch – kycklingwrap som var fantastiskt god. Och då måste jag tillägga att jag inte alls knappt gillar kyckling längre!

Fika på Mall of Scandinavia

Innan jag åkte hem med Blåklints buss på måndagskvällen så hann jag åka ut till Mall of Scandinavia för att fika med Eleonor. Det var ungefär två år sen jag träffade henne sist – då fikade vi på ett mysigt café i London som jag inte minns namnet på just nu. Tänk så snabbt två år kan gå!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments