Menu
Inspiration & Restips

Det finns så många härliga resecitat

Det finns så många härliga resecitat

Härliga resecitat är väl något som vi alla älskar, eller hur? Jag vet att jag gör det i alla fall och jag samlar gärna på dom. Men det är så tråkigt när de bara finns i ett enkelt textdokument, så nu tänkte jag börja göra någonting med dom. Och vad passar väl bättre än att matcha härliga resebilder med härliga resecitat?

To travel is to take a journey into yourself. Härliga resecitat.

Ett av mina favoritcitat just nu. Det stämmer så väl tycker jag. För när vi reser så upptäcker vi inte bara en ny stad eller ett nytt land, utan vi upptäcker också oss själva. Jag har lärt mig någonting nytt om mig själv under alla mina resor genom åren. Det kan vara något så enkelt som att jag inte alltid gillar att resa ensam eller att jag inte är så förtjust i flygresor längre. Eller att jag nog egentligen aldrig har gillat att dela sovsal med en massa andra människor. Och om du tänker efter så har du säkert också upptäckt något om dig själv när du rest, eller hur? Om du vill dela med dig, så gör det gärna. Annars får det förbli en hemlighet för dig själv.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

4 Comments

 • scottish moments
  oktober 13, 2015 at 7:10 e m

  Oj vilken härlig sida! Inspo på hög nivå må jag säga! Ska ta mig tid att läsa runt och inspireras!

  Reply
  • Helena
   oktober 19, 2015 at 11:00 e m

   Tack så mycket, va roligt att du gillar sidan! 🙂 Jag blev jätteglad för din kommentar, tack!

   Reply
 • Jennifer - svensk globetrotter i Finland
  oktober 14, 2015 at 7:43 f m

  Japp, jag är givetvis också ett stort fan av dessa. Det värsta är när man hittar ett bra citat som inte är i fin font eller på en fin bild??? Haha. Så bästa är ju att skapa dem själv 🙂

  Reply
  • Helena
   oktober 19, 2015 at 11:01 e m

   Ja, helt klart det värsta! Jag har hittat så många fina citat men där bild och text är hemska. Så det bästa är ju att göra själv, men det kan vara klurigt det med ibland 🙂

   Reply

Leave a Reply