Det finns så många härliga resecitat

Det finns så många härliga resecitat

Härliga resecitat är väl något som vi alla älskar, eller hur? Jag vet att jag gör det i alla fall och jag samlar gärna på dom. Men det är så tråkigt när de bara finns i ett enkelt textdokument, så nu tänkte jag börja göra någonting med dom. Och vad passar väl bättre än att matcha härliga resebilder med härliga resecitat?

To travel is to take a journey into yourself. Härliga resecitat.

Ett av mina favoritcitat just nu. Det stämmer så väl tycker jag. För när vi reser så upptäcker vi inte bara en ny stad eller ett nytt land, utan vi upptäcker också oss själva. Jag har lärt mig någonting nytt om mig själv under alla mina resor genom åren. Det kan vara något så enkelt som att jag inte alltid gillar att resa ensam eller att jag inte är så förtjust i flygresor längre. Eller att jag nog egentligen aldrig har gillat att dela sovsal med en massa andra människor. Och om du tänker efter så har du säkert också upptäckt något om dig själv när du rest, eller hur? Om du vill dela med dig, så gör det gärna. Annars får det förbli en hemlighet för dig själv.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments

    1. Ja, helt klart det värsta! Jag har hittat så många fina citat men där bild och text är hemska. Så det bästa är ju att göra själv, men det kan vara klurigt det med ibland 🙂