Menu
Polen

7 bilder: Krakow

7 bilder: Krakow

När jag ändå var i Tjeckien så valde jag att ta tåget över till Polen, två nätter stannade jag kvar och hann med ganska mycket. Trots regn och rusk. Jag har inte skrivit nåt om mina upplevelser där, så jag tänkte att jag mjukstartar lite med sju fantastiska bilder från torget i Krakow! Njut!

krakow_poland_001 Krakow, Polen Krakow, Polen Krakow, Polen Krakow, Polen Krakow, Polen Krakow, Polen

 

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

4 Comments

Leave a Reply