Menu
Virginia

Snapshots från en magisk morgon i Virginia

Snapshots från en magisk morgon i Virginia

Vi har rullat många mil under vår roadtrip och några fler kommer det att bli innan det är dags att lämna vår gigantiska Ford Expedition EL på Chicago’s flygplats.

Något som jag sent kommer att glömma är när vi spenderade en natt uppe vid Mount Rogers National Recreation Area, där vi tältade tillsammans med vilda ponnysar. Det låter ju väldigt härligt eller hur?! Det var dock inte lika roligt mitt i natten när vi hade fyra små gulliga föl som envisades med att nafsa på våra tält. Som tur var så glömde vi bort det när vi vaknade efter alldeles för få timmars sömn. För vem kan vara arg på föl?

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

8 Comments

Leave a Reply