Menu
Wales

7 bilder: Snowdonia

7 bilder: Snowdonia

Snowdonia. Inte alls vad jag föreställt mig, men så mycket mer! Spenderade en härlig dag här med Mikaela i början av våren. Vill så gärna åka tillbaka och stanna lite längre. Och promenera upp för Mt. Snowdon!

Snowdonia, WalesBörjan av vandringsleden.

Snowdonia, WalesDagens väderprognos.

Snowdonia, WalesVi börjar vår vandring. En inte lång vandring alls, kanske jag ska tillägga.
Vi hade bara tänkt att promenera bort till en av sjöarna.

Snowdonia, WalesFörsta sjön. Inte den vi stannade till vid.

Snowdonia, WalesSnart framme vid andra sjön och vårt mål för dagen.

Snowdonia, WalesLäste några kapitel i min nya bok.

Snowdonia, WalesPå väg tillbaka för att hinna se solnedgången från ett annat ställe några kilometer från vårt boende.

Snowdonia, WalesDet var ingen magisk solnedgång men ändå en vacker en!

Nu blev det åtta bilder i denna lilla historia. Men jag var tvungen att få med den sista bilden också.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

No Comments

    Leave a Reply