7 bilder: Arches National Park

7 bilder: Arches National Park

En nationalpark som många verkar gilla är Arches som ligger i Utah och jag kan bara hålla med! Med över 2 000 “naturliga broar” så finns det massor att se där. När vi besökte parken så var det dock otroligt varmt, över 40 grader! Så våra planer på att vandra ändrades snabbt till att åka på sightseeing i vår campervan. Några kortare vandringar gjorde vi däremot, men även det var väldigt jobbigt i hettan!

På väg in i nationalparken
På väg in i nationalparken
Park Avenue
Park Avenue
Kommer inte ihåg vad denna hette...
Kommer inte ihåg vad denna hette…
Här är Balanced Rock
Här är Balanced Rock
Naturen är helt makalös!
Naturen är helt makalös!
Skyline Arch
Skyline Arch
Double Arch
Double Arch

Det känns som en evighet sen vi var där, men ändå känns det som igår.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

  1. Detta påminner faktiskt väldigt mycket om Monument Valley som ju också ligger i Utah. Tyckte det var en häftig upplevelse att vistas i dessa landskap. Vi hängde med indier där och sov under stjärnorna. Dock var jag en trött tonåring och ångrar lite idag att jag inte gick upp för att se på soluppgången… Alltså varför tvingade inte någon mig?!

    1. Ja, Monument Valley ligger inte alls långt i från Arches så naturen påminner väldigt mycket om det, det håller jag med om. Jag älskade alla dessa landskap, helt otroligt! Härligt att sova under stjärnorna där, det måste ha varit en fantastiskt upplevelse trots att du inte orkade upp till soluppgången.

  2. Faktis inte mitt favorit NP men Fiery furnace arches ranger tour en morgon var verkligen en upplevelse! Normalt brukar man få boka lång iförväg men vi fick verkligen tur att två petsonee avbokade samma morgon och vi var först på väntelistan.