Menu
Prag

7 bilder: Prag

7 bilder: Prag

Nu är det dags för lite Prag-inspiration igen! Jag sitter och redigerar bilder från min resa till Tjeckien och drömmer mig tillbaka till mysiga höstdagar. Trots att turisterna flockas till Prag så är det en härlig stad som är värd minst ett besök under en livstid.

Prag, Tjeckien Prag, Tjeckien Prag, Tjeckien Prag, Tjeckien Prag, Tjeckien prag-tjeckien-06 Prag, Tjeckien

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

2 Comments

 • Jossus Travelpics
  februari 21, 2018 at 11:42 f m

  Ser så vackert ut. Dit måste jag åka någon gång.

  Reply
  • Helena
   februari 21, 2018 at 4:15 e m

   Ja, Prag är en väldigt vacker stad.

   Reply

Leave a Reply