7 bilder: Borgå

7 bilder: Borgå

Borgå i södra Finland är en liten mysig pärla, som de flesta missar. Själv så hade jag inte hört talas om staden förrän jag blev ditbjuden tillsammans med några andra resebloggare i samband med NBE Finland 2015.

Vi utforskade staden under några dagar och det är faktiskt ett ställe som jag kan se mig själv åka tillbaka till nångång i framtiden. Speciellt under sommartid då jag bara har hört gott om skärgården som finns precis utanför.

Borgå, Finland
Soluppgången på torget, så vackert!
Borgå, Finland
Borgå domkyrka, vacker i sin vinterskrud.
Borgå, Finland
En morgonpromenad i minusgrader.
Borgå, Finland
Glada turister som njuter av att få uppleva snö.
Borgå, Finland
Det kan vara mysigt att promenera i skogen.
Borgå, Finland
Vacker utsikt från Borgbacken.
Borgå, Finland
Snö överallt. Det är vinter!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments