Menu
Finland

7 bilder: Borgå

7 bilder: Borgå

Borgå i södra Finland är en liten mysig pärla, som de flesta missar. Själv så hade jag inte hört talas om staden förrän jag blev ditbjuden tillsammans med några andra resebloggare i samband med NBE Finland 2015.

Vi utforskade staden under några dagar och det är faktiskt ett ställe som jag kan se mig själv åka tillbaka till nångång i framtiden. Speciellt under sommartid då jag bara har hört gott om skärgården som finns precis utanför.

Borgå, Finland

Soluppgången på torget, så vackert!

Borgå, Finland

Borgå domkyrka, vacker i sin vinterskrud.

Borgå, Finland

En morgonpromenad i minusgrader.

Borgå, Finland

Glada turister som njuter av att få uppleva snö.

Borgå, Finland

Det kan vara mysigt att promenera i skogen.

Borgå, Finland

Vacker utsikt från Borgbacken.

Borgå, Finland

Snö överallt. Det är vinter!

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

2 Comments

 • FREEDOMtravel
  september 14, 2015 at 10:53 e m

  Jag hade aldrig hört talas om stället heller förut, men nu när så många bloggare vart där har jag sett många fina bilder! Fina vinterbilder du visar!

  Reply
  • Helena
   september 20, 2015 at 12:43 f m

   Jag förstår att du sett massa bilder därifrån efter alla bloggresor. Och tack så mycket!

   Reply

Leave a Reply