Snapshots från New York

Jag har bestämt mig för att göra om lite i mina kategorier på bloggen. 7 bilder kommer att försvinna eftersom det är ett tag sen jag uppdaterade den. Däremot kommer inläggen att finnas kvar i den nya kategori som jag nu introducerar – Snapshots. Tanken är att jag ska använda denna kategori när jag reser och kanske inte alltid har tid att lägga ut ett längre inlägg. Då passar det perfekt med ett mer bildfokuserat inlägg. Men jag kommer även att försöka uppdatera den när jag är hemma också och bara vill visa er massa bilder.

Först ut i denna nya kategori är New York. Jag landade för lite mer än ett dygn sen och wow, vilken stad. Jag som inte ens ville åka hit till en början…

Ett vykort på vift i New York – här uppe på Empire State Building
Frukost på Applebee’s – fruktsalladen såg såå god ut men levde inte riktigt upp till förväntningarna
Vi tog en båttur (Landmark-turen med Circle Line Cruises) och åkte förbi Frihetsgudinnan
Utsikt från Empire State Building
En promenad i New York
Vi köpte lite vykort som vi ska försöka att komma ihåg att skicka också…

12 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *