Snapshots från New York

Snapshots från New York

Jag har bestämt mig för att göra om lite i mina kategorier på bloggen. 7 bilder kommer att försvinna eftersom det är ett tag sen jag uppdaterade den. Däremot kommer inläggen att finnas kvar i den nya kategori som jag nu introducerar – Snapshots. Tanken är att jag ska använda denna kategori när jag reser och kanske inte alltid har tid att lägga ut ett längre inlägg. Då passar det perfekt med ett mer bildfokuserat inlägg. Men jag kommer även att försöka uppdatera den när jag är hemma också och bara vill visa er massa bilder.

Först ut i denna nya kategori är New York. Jag landade för lite mer än ett dygn sen och wow, vilken stad. Jag som inte ens ville åka hit till en början…

Ett vykort på vift i New York – här uppe på Empire State Building
Frukost på Applebee’s – fruktsalladen såg såå god ut men levde inte riktigt upp till förväntningarna
Vi tog en båttur (Landmark-turen med Circle Line Cruises) och åkte förbi Frihetsgudinnan
Utsikt från Empire State Building
En promenad i New York
Vi köpte lite vykort som vi ska försöka att komma ihåg att skicka också…

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 Comments

    1. Ja, det finns mycket att se och fota där minsann! Ja, tycker det med. Nu ska jag bara försöka hinna med och komma ihåg att uppdatera den också! Hoppas du inspireras av kategorin och att det dyker upp en likadan eller liknande på din blogg.

  1. Underbara glimtar från (i mitt tycke) världens bästa stad! Tänk att du är där nu. Är detta första besöket alltså? Jag hade för mig att du varit där en sväng förut?

    Jättebra kategori med Snapshots! Så fint med vykort också, ett nästan bortglömt kommunikationsmedel. 😉

    Njut på och skicka bara ett meddelande om du undrar över något!

  2. New York är fantastiskt. Top of the Rock skulle nog jag rekommendera också, lite som Empire, men mysigt på något sätt. Dit var vi när jag var där.