Menu
Tankar & Reflektioner

En helt ny värld under ytan

En helt ny värld under ytan

Det finns en helt underbar värld under ytan. En värld som inte alla får se. Det tycker jag är synd för den är vacker. Så vacker att det är svårt att beskriva den! Känslan under ytan är magisk. Magisk och helt fantastisk.

När jag befinner mig under ytan så glömmer jag allt annat. Det enda som existerar är färgerna, fiskarna och tystnaden. Såklart är det inte helt tyst, men det är helt andra ljud än de som vi är vana vid. Det brusar, det bubblar och det är fantastiskt! Känslan av att kunna andas under vatten är helt underbar. Ibland glömmer man bort det. Att man kan andas. Att allting är okej även fast du befinner dig 10 meter under. Att allting är som vanligt fast ändå inte.

Och den där världen. Den som är så underbar! Den tänkte jag dela med mig lite av nu i form av bilder. Så njut!

En helt ny värld under ytan

En helt ny värld under ytan

En helt ny värld under ytan. Christmas Lights here! En helt ny värld under ytan En helt ny värld under ytan En helt ny värld under ytan There's a whole new world, under the sea. There's a whole new world, under the sea. There's a whole new world, under the sea. There's a whole new world, under the sea. There's a whole new world, under the sea.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

5 Comments

 • Ser helt fantastiskt ut! Jag har alltid varit lite feg med det där. I Januari när vi var i Mexiko lärde jag mig för första gången att snorkla. Jag tar det väldigt försiktigt men jag tycker det var kul. Det måste vara helt underbart att dyka. Förstår inte varför jag är rädd för vatten.

  Reply
  • Helena
   november 28, 2014 at 7:29 e m

   Förstår att du inte riktigt vågat om du är rädd för vatten. Men det är starkt gjort att ändå prova på att snorkla trots det! Och det är väl så man får göra. Små steg. Tycker absolut inte att man ska ge sig på dykning innan man känner sig bekväm i vattnet.

   Reply
 • Katarina Wohlfart
  november 28, 2014 at 10:52 e m

  Fantastiskt. Mycket härliga bilder!

  Reply
  • Helena
   december 1, 2014 at 1:16 f m

   Tack Katarina!

   Reply
 • Dryden - Traveler's Edition
  februari 1, 2016 at 11:58 e m

  Ja! Jag vill se filmer! 🙂

  Reply

Leave a Reply