En helt ny värld under ytan

Det finns en helt underbar värld under ytan. En värld som inte alla får se. Det tycker jag är synd för den är vacker. Så vacker att det är svårt att beskriva den! Känslan under ytan är magisk. Magisk och helt fantastisk.

När jag befinner mig under ytan så glömmer jag allt annat. Det enda som existerar är färgerna, fiskarna och tystnaden. Såklart är det inte helt tyst, men det är helt andra ljud än de som vi är vana vid. Det brusar, det bubblar och det är fantastiskt! Känslan av att kunna andas under vatten är helt underbar. Ibland glömmer man bort det. Att man kan andas. Att allting är okej även fast du befinner dig 10 meter under. Att allting är som vanligt fast ändå inte.

Och den där världen. Den som är så underbar! Den tänkte jag dela med mig lite av nu i form av bilder. Så njut!

En helt ny värld under ytan

En helt ny värld under ytan

En helt ny värld under ytan. Christmas Lights here! En helt ny värld under ytan En helt ny värld under ytan En helt ny värld under ytan There's a whole new world, under the sea. There's a whole new world, under the sea. There's a whole new world, under the sea. There's a whole new world, under the sea. There's a whole new world, under the sea.

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *