New Hope's julkalender

New Hope’s julkalender

Jag beställde precis årets julkalender från New Hope. I år var jag väldigt sent ute med att beställa då jag helt enkelt hade glömt bort det. Jag har köpt denna julkalender de senaste tre åren och tycker att den är väldigt bra. Jag har tyvärr inte vunnit något än, men nån gång ska väl vara den första så jag håller tummarna att turen är med mig detta år.

Perfekt för den som älskar att resa!

Det bästa med julkalendern är att den är reseinspirerad, så du kan bland annat vinna flygbiljetter, tågbiljetter och presentkort från olika företag som Temaresor, Jambo Tours och Fritidsresor. Den kostar dessutom bara 100 kronor! Så även om du redan har fixat din julkalender för detta år så tycker jag att du ska beställa denna också!

New Hope Advent Calendar

Vad är New Hope?

De som arbetar inom rese- och turistindustrin får ofta se mer av världen än andra. Det innebär också en närmare inblick i den fattigdom och de många gånger outhärdliga förhållanden som en stor del av jordens befolkning tvingas leva under. Speciellt svårt är det att se barn lida av umbäranden och vanvård.

Det är svårt att hjälplöst stå och se på utan att kunna göra något, utom möjligtvis för stunden. Under en gemensam resa till Lhasa i Tibet 1988 beslöt några förgrundsgestalter i resebranschen att vända ord till handling.

Och det var så idén till New Hope föddes.

Texten ovan är lånad från deras hemsida.

New Hope

Nästan 25 miljoner har hittills samlats in för att användas på bästa tänkbara sätt; till att ge föräldralösa barn på olika platser i världen ett riktigt hem, sjukvård, ordnad skolgång, mat eller kläder.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments