Julmarknad i Kungsträdgården

Julmarknad i Kungsträdgården

I söndags stod julmarknad på schemat och vi hann faktiskt med två stycken! Den första vi besökte fanns vid Kungsträdgården och den råkade vi bara gå förbi. En mysig liten marknad med godis, julkort, julprydnader och souvas (en av mina favoriträtter!). Tråkigt nog så var jag alldeles för mätt efter frukosten så jag nöjde mig med att bara titta runt.

Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Gratis kramar i Kungsträdgården!

Vid Kungsträdgården så kan man även åka skridskor. Väldigt mysigt, tycker jag. Och i söndags så fanns där en tjej och en kille som delade ut gratis kramar!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

    1. Det ska finnas en julmarknad i Gamla Stan, på Stortorget. Jag besökte den för något år sen och den var väldigt liten och mysig. De hade livemusik då också.