Menu
Stockholm

Julmarknad i Kungsträdgården

Julmarknad i Kungsträdgården

I söndags stod julmarknad på schemat och vi hann faktiskt med två stycken! Den första vi besökte fanns vid Kungsträdgården och den råkade vi bara gå förbi. En mysig liten marknad med godis, julkort, julprydnader och souvas (en av mina favoriträtter!). Tråkigt nog så var jag alldeles för mätt efter frukosten så jag nöjde mig med att bara titta runt.

Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Gratis kramar i Kungsträdgården!

Vid Kungsträdgården så kan man även åka skridskor. Väldigt mysigt, tycker jag. Och i söndags så fanns där en tjej och en kille som delade ut gratis kramar!

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

2 Comments

 • Sanna Preifelt - JULKALENDER ❤
  december 3, 2014 at 3:56 e m

  Åh gud vad mysigt. Har du tips på ngn mer mysig här i Stockholm? Vill gärna gå på nåt 🙂

  Reply
  • Helena
   december 4, 2014 at 12:39 e m

   Det ska finnas en julmarknad i Gamla Stan, på Stortorget. Jag besökte den för något år sen och den var väldigt liten och mysig. De hade livemusik då också.

   Reply

Leave a Reply