Julmarknad i Kungsträdgården

I söndags stod julmarknad på schemat och vi hann faktiskt med två stycken! Den första vi besökte fanns vid Kungsträdgården och den råkade vi bara gå förbi. En mysig liten marknad med godis, julkort, julprydnader och souvas (en av mina favoriträtter!). Tråkigt nog så var jag alldeles för mätt efter frukosten så jag nöjde mig med att bara titta runt.

Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Stockholm, Sverige Gratis kramar i Kungsträdgården!

Vid Kungsträdgården så kan man även åka skridskor. Väldigt mysigt, tycker jag. Och i söndags så fanns där en tjej och en kille som delade ut gratis kramar!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *