Menu
Västmanland

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

I början av maj så tog jag min gröna pärla till bil och styrde nosen mot Västerås och Ängsö Naturreservat. Där väntade ett event med Kvinnliga Äventyrare. Men innan jag kom fram så hamnade jag både i bilkö pga vägarbete och så körde jag lite vilse innan jag till sist hittade rätt.

Det var Angeliqa från Vandringsbloggen som anordnade eventet tillsammans med Morakniv. De hade styrt upp dagen med olika workshops/föreläsningar och jag lyssnade på när Sanna pratade om att skriva om resor, deltog i en fotoworkshop med Sofi och försökte lära mig att använda en kompass. En härlig dag som tog slut alldeles för fort. Jag hoppas på fler dagar som denna i sommar.

Det blev en del bilder under dagen ändå och här får ni en liten fotodagbok från mig. Bättre sent än aldrig, eller hur?!

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Sofia från Hildas.se.

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Linnea kom hela vägen från Tyskland.

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Dags för skriv-workshop!

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Sanna pratar om reseskrivande.

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Nya bekantskaper, Boel och Rania (som jag även träffade under Winter Workation i Åre tidigare i år).

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Totalt så var det runt 150 personer på eventet.

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Sofi utmanar oss i fotografering.

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Katarina i full färd med att plocka blommor till fotoutmaningen.

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Såhär blev det när jag skulle tänka kreativt.

Min gula vattenflaska från Yosemite fick hänga med.

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Tema: vatten. Istället för att ta en bild på sjön så försökte jag även tänka lite kreativt här.

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Back to basics – här är det karta och kompass som gäller!

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

 

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Ett gäng Kvinnliga Äventyrare.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

11 Comments

 • Annette
  juni 6, 2017 at 9:01 f m

  Der har du de der kanon flotte koppene i emalje. Fikk aldri spurt deg men hvor har du kjøpt disse. Og som alltid flotte og inspirerende bilder ?

  Reply
  • Helena
   juni 6, 2017 at 11:56 e m

   Tack Annette! Just denna kopp har jag beställt från ASOS. Tror märket är Belle & Sass, de har massor av fina koppar och annat krimskrams också 🙂

   Reply
 • Amanda Jona [FOTOGRAF]
  juni 9, 2017 at 6:22 f m

  Men alltså åh vilket härligt event! Så fina bilder också 🙂

  Reply
  • Helena
   juni 15, 2017 at 11:11 f m

   Tack Amanda! Det var ett bra event 🙂

   Reply
 • Katarina
  juni 9, 2017 at 8:15 e m

  Härliga dagar! Härligt med en massa rekvisita. Det vill jag också ha i min fotoväska. Den är bara för liten dessvärre. Måste finna en ny lite större. Ja, så att jag kan ha allt krimskrams i världen i den!

  Reply
  • Helena
   juni 15, 2017 at 11:19 f m

   Ja, jag älskar mina små rekvisitaprylar. Så kul att ha med lite sånt i kameraväskan. Det går ju bra att ändå ha en del med sig så länge det inte är stora saker. Men du får väl plats med massor i din kameraväska (den du köpte på fotomässan)?

   Reply
   • Katarina
    juni 15, 2017 at 2:13 e m

    Mjae. För tung för ryggen om jag stoppar en massa prylar. Det är ju en axelväska. Så bäst om det är en stor rygga.

    Reply
 • Anna, Travel on a Cloud
  juni 10, 2017 at 11:11 e m

  Alltså, vilken fotograf du är, Helena! Helt fantastiska bilder. Särskilt de på vattnet.
  Kul att få ”följa med” på eventet. Snart ses vi också, hoppas jag!

  Reply
  • Helena
   juni 15, 2017 at 11:11 f m

   Åh, men tack fina Anna! Kommer du på eventet imorgon, vore kul att få prata lite med dig. Det blir ju väldigt sällan trots att vi ändå faktiskt bor så nära varandra.

   Reply
 • Daniela / Discovering The Planet
  juni 11, 2017 at 11:19 e m

  Verkar ha varit en fantastisk dag. Riktigt härliga bilder.

  Reply
  • Helena
   juni 15, 2017 at 11:15 f m

   Det var en härlig dag. Hoppas det blir fler såna event 🙂 Och tack!

   Reply

Leave a Reply