Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

I början av maj så tog jag min gröna pärla till bil och styrde nosen mot Västerås och Ängsö Naturreservat. Där väntade ett event med Kvinnliga Äventyrare. Men innan jag kom fram så hamnade jag både i bilkö pga vägarbete och så körde jag lite vilse innan jag till sist hittade rätt.

Det var Angeliqa från Vandringsbloggen som anordnade eventet tillsammans med Morakniv. De hade styrt upp dagen med olika workshops/föreläsningar och jag lyssnade på när Sanna pratade om att skriva om resor, deltog i en fotoworkshop med Sofi och försökte lära mig att använda en kompass. En härlig dag som tog slut alldeles för fort. Jag hoppas på fler dagar som denna i sommar.

Det blev en del bilder under dagen ändå och här får ni en liten fotodagbok från mig. Bättre sent än aldrig, eller hur?!

Sofia från Hildas.se.
Linnea kom hela vägen från Tyskland.
Dags för skriv-workshop!
Sanna pratar om reseskrivande.

Nya bekantskaper, Boel och Rania (som jag även träffade under Winter Workation i Åre tidigare i år).

Totalt så var det runt 150 personer på eventet.
Sofi utmanar oss i fotografering.
Jag träffade även Katarina på eventet.
Det var lite molnigt under dagen men jag kan tänka mig att Ängsö kan vara ännu vackrare!
Katarina skulle absolut ha en hoppbild… Eller flera!
Det börjar bli grönt i Sverige 🙂
Katarina i full färd med att plocka blommor till fotoutmaningen.
Såhär blev det när jag skulle tänka kreativt.
Min gula vattenflaska från Yosemite fick hänga med.
Tema: vatten. Istället för att ta en bild på sjön så försökte jag även tänka lite kreativt här.

Jag älskar att fota med rekvisita när jag är ute.
Back to basics – här är det karta och kompass som gäller!

Full rulle framåt i snårig skog.

Vi hamnade där vi skulle!
Ett gäng Kvinnliga Äventyrare.

 

11 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.