Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

I början av maj så tog jag min gröna pärla till bil och styrde nosen mot Västerås och Ängsö Naturreservat. Där väntade ett event med Kvinnliga Äventyrare. Men innan jag kom fram så hamnade jag både i bilkö pga vägarbete och så körde jag lite vilse innan jag till sist hittade rätt.

Det var Angeliqa från Vandringsbloggen som anordnade eventet tillsammans med Morakniv. De hade styrt upp dagen med olika workshops/föreläsningar och jag lyssnade på när Sanna pratade om att skriva om resor, deltog i en fotoworkshop med Sofi och försökte lära mig att använda en kompass. En härlig dag som tog slut alldeles för fort. Jag hoppas på fler dagar som denna i sommar.

Det blev en del bilder under dagen ändå och här får ni en liten fotodagbok från mig. Bättre sent än aldrig, eller hur?!

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö
Sofia från Hildas.se.
Kvinnliga Äventyrare på Ängsö
Linnea kom hela vägen från Tyskland.
Kvinnliga Äventyrare på Ängsö
Dags för skriv-workshop!
Kvinnliga Äventyrare på Ängsö
Sanna pratar om reseskrivande.

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö
Nya bekantskaper, Boel och Rania (som jag även träffade under Winter Workation i Åre tidigare i år).

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö
Totalt så var det runt 150 personer på eventet.
Kvinnliga Äventyrare på Ängsö
Sofi utmanar oss i fotografering.

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö
Katarina i full färd med att plocka blommor till fotoutmaningen.
Kvinnliga Äventyrare på Ängsö
Såhär blev det när jag skulle tänka kreativt.
Min gula vattenflaska från Yosemite fick hänga med.
Kvinnliga Äventyrare på Ängsö
Tema: vatten. Istället för att ta en bild på sjön så försökte jag även tänka lite kreativt här.
Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö
Back to basics – här är det karta och kompass som gäller!

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö

 

Kvinnliga Äventyrare på Ängsö
Ett gäng Kvinnliga Äventyrare.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 Comments

  1. Der har du de der kanon flotte koppene i emalje. Fikk aldri spurt deg men hvor har du kjøpt disse. Og som alltid flotte og inspirerende bilder ?

    1. Tack Annette! Just denna kopp har jag beställt från ASOS. Tror märket är Belle & Sass, de har massor av fina koppar och annat krimskrams också 🙂

  2. Härliga dagar! Härligt med en massa rekvisita. Det vill jag också ha i min fotoväska. Den är bara för liten dessvärre. Måste finna en ny lite större. Ja, så att jag kan ha allt krimskrams i världen i den!

    1. Ja, jag älskar mina små rekvisitaprylar. Så kul att ha med lite sånt i kameraväskan. Det går ju bra att ändå ha en del med sig så länge det inte är stora saker. Men du får väl plats med massor i din kameraväska (den du köpte på fotomässan)?

    1. Åh, men tack fina Anna! Kommer du på eventet imorgon, vore kul att få prata lite med dig. Det blir ju väldigt sällan trots att vi ändå faktiskt bor så nära varandra.