Öland - wow, vilken vacker ö!

Öland – wow, vilken vacker ö!

Efter ytterligare en arbetsvecka längs vägarna i Sverige så passar vi på att ta lite semester på Öland. Vi började med en lunch på Fyrudden som ligger vackert till i Gryts skärgård och det blev en grekisk sallad som var gudomligt god! Lägg till strålande sol och värme på det också. Det var verkligen en underbar dag. Hej sommar, säger jag bara.

Öland, Sverige

Efter lunchen så fortsatte vi ned mot Öland och vårt boende på södra delen av ön. Vi bokade rummet i sista minuten då vi inte riktigt hade bestämt oss vad vi ville se på ön. Men vi valde södra Öland till sist och bättre kunde det inte ha blivit! Det är så vackert här. Naturen är verkligen fantastisk. Och alla väderkvarnar!

Öland, Sverige

Första natten spenderade vi på Mellby Ör Inn. Rummet var jättefint och vi hade en stor balkong (som vi tyvärr inte hann utnyttja så mycket). Frukost valde vi bort och prioriterade en sovmorgon. Vi försökte förlänga rummet en natt till men det var fullbokat. Så det var bara att packa väskorna igen och lasta bilen. Vid 12 så var vi redo att börja dagen på riktigt. Och som vi har utforskat ön idag! Kameran har gått varm hela dagen.

Här är ett smakprov på det vi har sett. Kommer att skriva mer om Öland sen när jag är hemma igen. För även om viljan finns så räcker tiden inte riktigt till. Och det viktigaste med en semester är ju faktiskt att ha semester. Att bara njuta av nuet och att försöka släppa allt annat.

Öland, Sverige Öland, Sverige Öland, Sverige

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments