Solnedgång i Varamon

Solnedgång i Varamon

Vi var ute och åt kvällsmat på Beachcenter’s surfcafé nere i Varamon igår kväll. Sent på kvällen så kom Joachim och Max ut med varsin surfbräda under armen, det var dags att sup:a (eller Stand Up Paddling). Jag hade turligt nog med mig kameran så det blev både bilder och en kort film! Jag hade dock med mig kameran för att jag skulle ta några nya bilder på mig själv, men det blev inget med det, hehe. Nästa gång kanske..

BeachCenter i Varamobaden, Motala, Sweden

BeachCenter i Varamobaden, Motala, Sweden

BeachCenter i Varamobaden, Motala, Sweden

BeachCenter i Varamobaden, Motala, Sweden

BeachCenter i Varamobaden, Motala, Sweden

BeachCenter i Varamobaden, Motala, Sweden

BeachCenter i Varamobaden, Motala, Sweden

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments