Menu
Östergötland

Solnedgång i Varamon

Solnedgång i Varamon

Vi var ute och åt kvällsmat på Beachcenter’s surfcafé nere i Varamon igår kväll. Sent på kvällen så kom Joachim och Max ut med varsin surfbräda under armen, det var dags att sup:a (eller Stand Up Paddling). Jag hade turligt nog med mig kameran så det blev både bilder och en kort film! Jag hade dock med mig kameran för att jag skulle ta några nya bilder på mig själv, men det blev inget med det, hehe. Nästa gång kanske..

BeachCenter i Varamobaden, Motala, Sweden

BeachCenter i Varamobaden, Motala, Sweden

BeachCenter i Varamobaden, Motala, Sweden

BeachCenter i Varamobaden, Motala, Sweden

BeachCenter i Varamobaden, Motala, Sweden

BeachCenter i Varamobaden, Motala, Sweden

BeachCenter i Varamobaden, Motala, Sweden

 

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

2 Comments

 • Katarina Wohlfart
  december 18, 2015 at 5:31 e m

  Så himla mysigt. Helt plötsligt får jag upp alla dina Varamon inlägg tror jag..

  Reply
  • Helena
   januari 3, 2016 at 1:52 f m

   Åh men va härligt! 🙂

   Reply

Leave a Reply