Menu
Skåne

En roadtrip genom Skåne

En roadtrip genom Skåne

Från Polen till Skåne. Det var knappt att jag hann andas ut efter resan till Polen innan det var dags att bege sig ut igen! Nu befinner jag mig i Skåne, tillsammans med Katarina. Vi är ute på roadtrip! I skrivande stund så sitter jag i en mjuk säng uppe i en vindsvåning på Källagården, Brösarp. Katarina ligger i sängen mitt emot mig och vilar samtidigt som hon surfar på mobilen. En helt okej fredagskväll med andra ord.

Våra planer på Skåne runt går både bra och sådär. Vi är nu inne på tredje dagen och hittills så har vi ”bara” tagit oss till Brösarp. Det finns mycket fint att fota här och varje stopp tar sin lilla tid…

Vi kommer förmodligen inte att hinna med allt det vi tänkt oss, men samtidigt så gör inte det så mycket. För den där timmen på stranden vid Juleboda var helt underbar, solen sken och livet var helt enkelt sådär perfekt som det bara är ibland. Och jag hade inte velat missa vår lunch mitt ute i Brösarps backar. Trots att det blåste storm ibland så lyckades vi hitta en fin plats där vi kunde äta vår medköpta lunch.

skane-roadtrip-1

skane-roadtrip-5 skane-roadtrip-6 skane-roadtrip-7 skane-roadtrip-8 skane-roadtrip-9 skane-roadtrip-11 skane-roadtrip-12 skane-roadtrip-13 skane-roadtrip-14

Tiden försvinner snabbt

Och trots att dagarna går fort så har vi hunnit med otroligt mycket! Allt från vattenfall och stränder till böljande backar. Och än har vi två dagar kvar innan denna roadtrip är över.

skane-roadtrip-3 skane-roadtrip-4

Följ med på Instagram

Instagram uppdateras flitigt… eller flitigare än bloggen just nu. Så kika gärna in där för fler bilder! Katarina har också Instagram så kolla gärna in hos henne också.  Är du själv sugen på att bege dig ut på roadtrip så kan du hyra bil via Auto Europe (reklamlänk).

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

6 Comments

 • Dryden - Traveler's Edition
  april 27, 2016 at 9:49 f m

  Skåne är fantastiskt och trakterna bortåt Brösarp (där jag var på konsert en gång) är så jädra fint! Måste nästan roadtripa där fler gånger känner jag nu när jag ser bilderna! 🙂

  Reply
  • Helena
   april 28, 2016 at 10:22 e m

   Ja, visst är det! Hela Sverige är fantastiskt på olika sätt. Gillar också Brösarp och Österlen otroligt mycket, allt är så fint vart man än är. En roadtrip där kan jag verkligen rekommendera!

   Reply
 • Marias Memoarer
  maj 2, 2016 at 9:47 f m

  Vilket härligt vattenfall! 🙂 Och äppelmusten ser god ut, jag hade definitivt sparat den vackra flaskan och haft som prydnad och minne där hemma! 🙂

  Reply
  • Helena
   maj 6, 2016 at 5:53 e m

   Ja, vattenfall är vackra! 🙂 Och äppelmusten var fantastiskt god. Flaskan sparade jag tyvärr inte, hade inte en tanke på det just nu men ångrar mig lite nu i efterhand för din idé var ju bra!

   Reply
 • Sandra
  maj 13, 2016 at 9:27 f m

  Alltså ååh, vilket ljuvligt inlägg!

  Reply
  • Helena
   juni 6, 2016 at 5:35 f m

   Tack Sandra! Kul att du gillade inlägget ☺

   Reply

Leave a Reply