En roadtrip genom Skåne

En roadtrip genom Skåne

Från Polen till Skåne. Det var knappt att jag hann andas ut efter resan till Polen innan det var dags att bege sig ut igen! Nu befinner jag mig i Skåne, tillsammans med Katarina. Vi är ute på roadtrip! I skrivande stund så sitter jag i en mjuk säng uppe i en vindsvåning på Källagården, Brösarp. Katarina ligger i sängen mitt emot mig och vilar samtidigt som hon surfar på mobilen. En helt okej fredagskväll med andra ord.

Våra planer på Skåne runt går både bra och sådär. Vi är nu inne på tredje dagen och hittills så har vi “bara” tagit oss till Brösarp. Det finns mycket fint att fota här och varje stopp tar sin lilla tid…

Vi kommer förmodligen inte att hinna med allt det vi tänkt oss, men samtidigt så gör inte det så mycket. För den där timmen på stranden vid Juleboda var helt underbar, solen sken och livet var helt enkelt sådär perfekt som det bara är ibland. Och jag hade inte velat missa vår lunch mitt ute i Brösarps backar. Trots att det blåste storm ibland så lyckades vi hitta en fin plats där vi kunde äta vår medköpta lunch.

skane-roadtrip-1

skane-roadtrip-5 skane-roadtrip-6 skane-roadtrip-7 skane-roadtrip-8 skane-roadtrip-9 skane-roadtrip-11 skane-roadtrip-12 skane-roadtrip-13 skane-roadtrip-14

Tiden försvinner snabbt

Och trots att dagarna går fort så har vi hunnit med otroligt mycket! Allt från vattenfall och stränder till böljande backar. Och än har vi två dagar kvar innan denna roadtrip är över.

skane-roadtrip-3 skane-roadtrip-4

Följ med på Instagram

Instagram uppdateras flitigt… eller flitigare än bloggen just nu. Så kika gärna in där för fler bilder! Katarina har också Instagram så kolla gärna in hos henne också.  Är du själv sugen på att bege dig ut på roadtrip så kan du hyra bil via Auto Europe (reklamlänk).

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

    1. Ja, visst är det! Hela Sverige är fantastiskt på olika sätt. Gillar också Brösarp och Österlen otroligt mycket, allt är så fint vart man än är. En roadtrip där kan jag verkligen rekommendera!

    1. Ja, vattenfall är vackra! 🙂 Och äppelmusten var fantastiskt god. Flaskan sparade jag tyvärr inte, hade inte en tanke på det just nu men ångrar mig lite nu i efterhand för din idé var ju bra!