Coral Island

Coral Island

Vi letade efter en paradisstrand och vi hittade den på Coral Island. Men tyvärr så var vi inte ensamma där!

Och tråkigt nog så var stranden egentligen det enda som vi tyckte om med ön. På den sida av ön som vi bodde på så fanns det ett ställe att bo på och en restaurang (som stängde kl 21) En fördel var att vi hade en privat strand som tillhörde boendet. Det betydde att vi slapp trängas med alla dagsturister som befann sig på den offentliga delen av stranden.

Det vi inte gillade med ön var att det inte fanns någonting att göra på kvällarna. Hade vi vetat om detta i förväg, innan vi bokade vårt boende där, då hade vi nog förmodligen tänkt till en extra gång och kanske bara åkt hit över dagen, som de flesta andra verkade göra.

Stranden var verkligen underbar, med snorklingsmöjligheter bara några meter ut från vår strand. Och det var verkligen lugnt och skönt på Coral Island, så är man ute efter det då är ön perfekt!

Vi var bara inte ute efter något som var såå lugnt. Men det visste vi ju inte i förväg, så det var ju något som vi upptäckte om oss själva. Vi gillar att ta det lugnt på dagarna men det får gärna hända lite på kvällarna.

coral_island_010

coral_island_009

coral_island_008

coral_island_007

coral_island_006

coral_island_005

coral_island_004

coral_island_003

coral_island_002

coral_island_001

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *