Hur spenderar du nyårsafton?

Hur spenderar du nyårsafton?

Det känns som att jag alltid har så svårt att bestämma mig för hur jag vill fira nyårsafton. Det är stor skillnad från hur det var när jag var liten. Då var det största problemet vilka fyrverkerier vi skulle köpa. Under åren som har gått så har jag firat in det nya året på massor av olika platser. Bland annat i Motala, Göteborg, London och Koh Chang.

År 2012 så firade jag in det nya året i London!

New Years Eve in London New Years Eve in London

Och förra året så firade jag tillsammans med Kenny och Angelica på Koh Chang i Thailand.

New Years Eve in Koh Chang New Years Eve in Koh Chang New Years Eve in Koh Chang

Två helt fantastiska upplevelser. Speciellt London då jag alltid har velat fira nyår i en riktigt stor stad! Var helt magiskt att se på fyrverkerierna. I år spenderar jag nyår hemma i Sverige och jag hoppas på att få se massa fina fyrverkerier i år igen!

Hur firar du nyår?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Du som verkar älska England borde fira i St Ives någon gång. Jag har inte hunnit blogga om det än men vi har lika roligt varje gång med all gatumaskerad.

    1. Det ska jag absolut fundera på. Verkar som ett fint ställe. Cornwall ligger faktiskt väldigt högt uppe på min lista över platser att besöka 🙂 Ser fram emot ditt inlägg om St Ives när det kommer!