DIY: Typography Series - Travel

DIY: Typography Series – Travel

Ibland när jag inte har något speciellt för mig så händer det att jag öppnar Photoshop.. Ibland vet jag precis vad jag vill skapa, jag ser en bild i huvudet klart och tydligt. Ibland så vet jag inte alls och då provar jag mig fram.

Det är inte alltid som resultatet blir bra. Och ibland så händer det att jag är jättenöjd med det jag åstadkommit, bara för att undra hur sjutton jag tänkte när jag några dagar senare öppnar bilden..

I alla fall, i slutet av förra året (det känns så konstigt att säga så!) så hade jag en bild i huvudet som jag försökte få fram på min tomma bildskärm. Det tog en stund att få till det exakt så som jag ville men jag gav mig inte och till slut så vad jag nöjd.

Slutresultatet?

Inte alls så som jag såg i huvudet, utan tusen gånger bättre!

Typography Series; Travel by Ohdarling.org

Framkallade bilden och nu finns den både på ett ljus och som tavla.

Typography Series; Travel by Ohdarling.org Typography Series; Travel by Ohdarling.org

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments