Menu
Inspiration & Restips

DIY: Typography Series – Travel

DIY: Typography Series - Travel

Ibland när jag inte har något speciellt för mig så händer det att jag öppnar Photoshop.. Ibland vet jag precis vad jag vill skapa, jag ser en bild i huvudet klart och tydligt. Ibland så vet jag inte alls och då provar jag mig fram.

Det är inte alltid som resultatet blir bra. Och ibland så händer det att jag är jättenöjd med det jag åstadkommit, bara för att undra hur sjutton jag tänkte när jag några dagar senare öppnar bilden..

I alla fall, i slutet av förra året (det känns så konstigt att säga så!) så hade jag en bild i huvudet som jag försökte få fram på min tomma bildskärm. Det tog en stund att få till det exakt så som jag ville men jag gav mig inte och till slut så vad jag nöjd.

Slutresultatet?

Inte alls så som jag såg i huvudet, utan tusen gånger bättre!

Typography Series; Travel by Ohdarling.org

Framkallade bilden och nu finns den både på ett ljus och som tavla.

Typography Series; Travel by Ohdarling.org Typography Series; Travel by Ohdarling.org

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

4 Comments

 • Katarina Wohlfart
  januari 5, 2015 at 12:47 f m

  Kul Bara fantasin som sätter gränser, som man säger! 😉

  Reply
  • Helena
   januari 5, 2015 at 10:19 e m

   Ja, men eller hur, så är det ju verkligen! 🙂

   Reply
 • lovisa
  januari 5, 2015 at 1:22 e m

  grymt gjort!

  Reply
  • Helena
   januari 5, 2015 at 10:19 e m

   TACK! 😀

   Reply

Leave a Reply