En charterresa till Turkiet

En charterresa till Turkiet

Min allra första charterresa gick till Alanya i Turkiet.

Även min andra och tredje charterresa gick till samma ort, samma land. Vi gillade Turkiet! Maten är underbar och vi träffade trevligt folk där. Okej, försäljarna kan vara otroligt jobbiga och det är väl en av de största nackdelarna med Turkiet. Vi blev vän med en hel restaurang och vi åt där kväll efter kväll, för maten var så otroligt god! Vi provade på massor av olika turkiska rätter och jag gillar speciellt brödet som man får till förrätt, med massa goda såser.

En dag på stranden i ett charterparadis i Turkiet

Nu var det några år sen jag var i Turkiet och jag skulle gärna åka tillbaka dit. Fast då till en annan ort, för efter tredje gången på samma ställe så kändes det bra. Vi känner oss nöjda med Alanya. Men visst, är det något som skulle få mig att åka tillbaka dit så är det helt klart maten och vågorna!

Utsikt från balkongen Alanya, Turkey Alanya, Turkey   Alanya, Turkey  Alanya, Turkey  Alanya, Turkey   Alanya, Turkey

Har du något favoritställe i Turkiet?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One Comment

  1. Hej, favorit o favorit ställe i Turkiet 🙂 Har bara vart en ggn där, då med Lisa Lotta o Sebbe, vi var norr om Alanya, i Ölüdenis 🙂 ett finst lugnt litet ställe vid kusten- + en dags tur var vi med en katamaran till Rhodos…till en verkligt äckligt smutssig strand, bikinin luktade uäääk, efter ett dopp 🙂 men kul att gå omkring där i gamla stan.