Menu
Turkiet

30 bilder som får dig att vilja besöka Turkiet

30 bilder som får dig att vilja besöka Turkiet

Jag har bjudit på 30 bilder från Australien och Thailand hittills – nu är det dags för Turkiet och semesterpärlan Alanya. Orten Alanya ligger vid medelhavet och är känt för att bjuda på sol, bad och även lite äventyr om du är sugen på det.

Mitt mål är att visa att det finns så mycket mer än bara stränder och bad. Så därför är majoriteten av bilderna inte på vatten eller sand. För alla vet nog att det finns stränder i Alanya, eller hur?!

30 bilder som får dig att vilja besöka Turkiet

Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet Alanya, Turkiet

Läs gärna även min guide till Alanya som du hittar här.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

2 Comments

 • Katarina Wohlfart
  mars 16, 2015 at 10:36 e m

  Härligt Vi var i Turkiet för några år sedan och det är lite härligt ändå 🙂

  Reply
  • Helena
   mars 23, 2015 at 8:39 e m

   Ja, men visst är det 🙂 Vart i Turkiet var ni?

   Reply

Leave a Reply