Menu
Thailand

30 bilder från Thailand

30 bilder från Thailand

Eftersom mitt inlägg med 30 bilder från Australien var så populärt så bestämde jag mig för att göra ett liknande inlägg, med nya bilder från ett annat land.

Denna gång så är det Thailand som får synas. Så här kommer alltså hela 30 bilder från Thailand. Bilderna tar med dig på en resa från storstaden Bangkok till paradisön Bamboo Island.

Dröm dig bort med 30 bilder från Thailand

30 bilder från Thailand // Bamboo Island Thailand 30 bilder från Thailand // Bangkok Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand

Thailand har mycket att erbjuda, förutom alla stränderna som finns. Det är väl dom som lockar allra mest, speciellt under vintern här hemma i Sverige. Men det finns otroligt mycket mer i Thailand än just alla stränder.

Har du nån favoritplats i Thailand?

Eller finns det nåt ställe du verkligen vill besöka där?

 

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

5 Comments

 • Helena FREEDOMtravel
  februari 25, 2015 at 10:57 f m

  Skrev en lång kommentar, men ser inte att den kom fram? Kolla gärna skräpposten. Om man godkänner en gång brukar det funka sen. (Skriver utan att ange webbsida nu, då brukar det vara lättare att komma igenom spamfilter…)

  Reply
  • Helena
   februari 25, 2015 at 7:47 e m

   Den andra kommentaren har inte kommit fram 🙁 Har varken fått e-post om att den kommit in och den finns heller inte i WordPress.

   Jag har själv varit med om att det hänt att kommentarer inte har kommit fram och om jag skriver en lång kommentar så brukar jag oftast kopiera den innan jag skickar. Ifall nåt skulle hända.

   Reply
 • Katarina Wohlfart
  februari 28, 2015 at 10:12 e m

  bra idé om 30 bilder i ett inlägg. det är faktiskt jättemysigt. ska kopiera din idé på peru framöver. jag har många bildinlägg sen tidigare, men inga sammanfattande och det var ju hääärligt på något sätt.

  Reply
 • Sanna Preifelt ❤
  mars 3, 2015 at 9:51 f m

  Guud vad underbara bilder, Helena! Blir sugen på att göra något liknande, men har inga fina bilder från resmål typ… Kanske något för framtiden när vi har råd att resa efter vårt bröllop 😀 Underbara bilder i vilket fall, du är grym!

  Reply
  • Helena
   mars 3, 2015 at 7:52 e m

   Tack Sanna! 🙂 Du får göra nåt liknande inlägg fast med en annan vinkel om du inte har fina bilder från resmål. Jag tycker absolut att du ska spara ideén till framtida resor 🙂 Och tack så mycket! 🙂

   Reply

Leave a Reply