30 bilder från Thailand

30 bilder från Thailand

Eftersom mitt inlägg med 30 bilder från Australien var så populärt så bestämde jag mig för att göra ett liknande inlägg, med nya bilder från ett annat land.

Denna gång så är det Thailand som får synas. Så här kommer alltså hela 30 bilder från Thailand. Bilderna tar med dig på en resa från storstaden Bangkok till paradisön Bamboo Island.

Dröm dig bort med 30 bilder från Thailand

30 bilder från Thailand // Bamboo Island Thailand 30 bilder från Thailand // Bangkok Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand Thailand

Thailand har mycket att erbjuda, förutom alla stränderna som finns. Det är väl dom som lockar allra mest, speciellt under vintern här hemma i Sverige. Men det finns otroligt mycket mer i Thailand än just alla stränder.

Har du nån favoritplats i Thailand?

Eller finns det nåt ställe du verkligen vill besöka där?

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments

  1. Skrev en lång kommentar, men ser inte att den kom fram? Kolla gärna skräpposten. Om man godkänner en gång brukar det funka sen. (Skriver utan att ange webbsida nu, då brukar det vara lättare att komma igenom spamfilter…)

    1. Den andra kommentaren har inte kommit fram 🙁 Har varken fått e-post om att den kommit in och den finns heller inte i WordPress.

      Jag har själv varit med om att det hänt att kommentarer inte har kommit fram och om jag skriver en lång kommentar så brukar jag oftast kopiera den innan jag skickar. Ifall nåt skulle hända.

  2. bra idé om 30 bilder i ett inlägg. det är faktiskt jättemysigt. ska kopiera din idé på peru framöver. jag har många bildinlägg sen tidigare, men inga sammanfattande och det var ju hääärligt på något sätt.

  3. Guud vad underbara bilder, Helena! Blir sugen på att göra något liknande, men har inga fina bilder från resmål typ… Kanske något för framtiden när vi har råd att resa efter vårt bröllop 😀 Underbara bilder i vilket fall, du är grym!

    1. Tack Sanna! 🙂 Du får göra nåt liknande inlägg fast med en annan vinkel om du inte har fina bilder från resmål. Jag tycker absolut att du ska spara ideén till framtida resor 🙂 Och tack så mycket! 🙂