Menu
Thailand

Första dagen i Bangkok

Första dagen i Bangkok

Efter att ha rest i nästan ett dygn så var det otroligt skönt att känna den tropiska värmen i Thailand. Okej, kanske inte så tropisk just här i Bangkok.. jag tyckte faktiskt det nästan var lite kyligt (notera att jag skrev nästan, haha). I alla fall om man ska jämföra med hur det är i södra delarna av landet. Skönt med värme var det hursomhelst och ännu skönare att komma fram till hotellet.

Jag anlände vid lunchtid så vi gick ut och åt sushi nästan direkt. Sen blev det en kort promenad i området följt av en två timmars ”powernap” för min del medan Kenny hängde vid poolen med en dansk och en ryss.

bangkok_10_01

bangkok_10_02

bangkok_10_03
Utsikt från vår balkong.

bangkok_10_04
Utsikt från vår balkong lite senare på kvällen.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

No Comments

    Leave a Reply