Menu
Inspiration & Restips

Julklappstips till den som gillar att resa

Julklappstips till den som gillar att resa

Att hitta julklappar kan vara svårt, därför tänkte jag bjuda på några julklappstips som passar den reseintresserade. Detta är givetvis saker som jag själv gärna skulle få i mina paket.. Jag har redan passfodralet faktiskt, men det är på god väg att slitas ut så skulle gärna vilja ha ett nytt.

Och vem vill inte ha en jordglob med belysning?

Julklappstips till den reseintresserade

01. Resepåse / Tvättpåse – 65 kr. 02. Passfodral – 219 kr. 03. Jordglob – 549 kr. 04. Resekit (nackkudde, ögonmask och öronproppar) – 119 kr. 05. Polaroidkamera – 999 kr. 06. Actionkamera –  Ca 4400 kr. 07. Scrach Map – 125 kr.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

12 Comments

 • Katarina Wohlfart
  december 13, 2014 at 3:12 e m

  Jättebra tips. PASSFODRALET, älska! 🙂

  Reply
  • Helena
   december 14, 2014 at 12:45 f m

   Ja, visst är det fint! Älskar mitt!

   Reply
 • Resfredag
  december 14, 2014 at 9:15 e m

  Älskar julklappar där folk har tänkt till! De här grejerna är idealiska till vilken globetrotter som helst. 🙂 Hade jag fått välja en av de ovan hade jag tjingat polaroidkameran.

  Reply
  • Helena
   december 15, 2014 at 1:59 e m

   Ja, de julklapparna är alltid de bästa och de som man uppskattar mest! Presentkort i all ära.. men hur tråkigt är inte det egentligen?! Polaroidkameran ligger på min önskelista också. Eller ja, allt på den listan vill jag ha själv 😉

   Reply
 • Katarina Wohlfart
  december 24, 2014 at 11:34 e m

  🙂 Fick passfodralet i julklapp efter att ha sett det här och önskat det. 🙂 tack för tipset.

  Reply
  • Helena
   december 28, 2014 at 9:58 e m

   Ååh, va roligt! Jättekul att du fick det verkligen!

   Reply
 • Katarina Wohlfart
  december 28, 2014 at 11:18 e m

  Ska komma ihåg att fota dem och lägga upp men glömmer bort. Får komma på insta tror jag. 🙂 Börjat använda mobilen mer till insta igen och gillar att redigera i dessa appar så 🙂

  Reply
  • Helena
   december 29, 2014 at 12:10 f m

   Ja, det är lätt att man glömmer 🙂 Men det funkar ju att lägga ut på Instagram också. Det är roligt ifall det finns lite bilder där som inte finns på andra ställen tycker jag 🙂 Vad redigerar du i för appar?

   Reply
 • Katarina Wohlfart
  december 29, 2014 at 10:06 e m

  Jag kör många olika. Lightrooms egen är såklart bäst generellt tycker jag, men ibland kör jag bara direkt i Instagram, ibland Photoshop Express, ibland Split picture och lägger ihop bilder, instasize för att resiza, After Photo för text m.m. Du?

  Reply
  • Helena
   december 29, 2014 at 10:58 e m

   Okej. Ja, det var lite varierat 🙂 Jag lägger inte ut så många mobilbilder längre, men när jag gör det så brukar det bli Photoshop Express. Kan inte säga att jag ens har provat någon annan faktiskt.

   Men jag använder Instasquare för att få med hela bilden, så det blir lite vitt både ovan och under bilden. Instasize ska jag kolla upp 🙂

   Reply
 • Katarina Wohlfart
  januari 1, 2015 at 6:13 e m

  Ja men instsize oxh instasquare är säkert samma. De har lite olika funktioner bara. Sen ibland använder jag den där VSCO cam eller vad den heter, den har ett bra filter har jag för mig. Men jag använder faktiskt dessa appar till systemkamerabilderna också oftast, jag tar sällan mobilbilder heller. Kanske 10% är mobilkamera. NU med iPhone 6 tycker jag det går bra, kameran är ju rätt mycket bättre.

  Lightrooms app har också lite färdiga funktioner bland annant ett svart vitt porträttfilter som är kanon. Man blir hur snygg som helst i fejjat! 🙂

  Reply
  • Helena
   januari 2, 2015 at 9:22 e m

   Ah, det kanske de är 🙂 Det låter ju faktiskt logiskt, när man tänker på apparnas namn. VSCO cam har jag faktiskt laddat ner såg jag nyss, men har inte provat den än. Har en tendens att ladda hem appar som bara blir liggandes ett tag innan jag provar dom.

   Redigerar du även systemkamerabilder i apparna? Blir det bra? 🙂

   Jo, kamerorna i de nyare mobilerna är ju faktiskt helt okej för det mesta 🙂

   Haha, får testa Lightrooms app kanske 😀

   Reply

Leave a Reply