Julklappstips till den som gillar att fota

Julklappstips till den fotointresserade

Julafton börjar närma sig med stormsteg och här kommer lite julklappstips som passar den fotointresserade. Om jag skulle få välja någon av dessa saker så skulle jag välja…

Polaroidkameran!

Jag har en gammal polaroidkamera, men jag vet inte ens om det går att köpa film till den längre. Har den inte här hemma just nu men jag ska ta reda på det så fort jag kan. Det skulle vara jätteroligt att använda den igen.

Julklappstips-foto

01. Polaroidkamera – 990 kr. 02. Liten reflexskärm – 99 kr. 03. Stativ – 199 kr. 04. Fotoväska – 595 kr. 05. Objektiv – Från 900 kr och uppåt beroende på vilket objektiv det är. 06. Fotobok – Priset varierar beroende på hur många sidor du vill ha, vilken storlek fotoboken ska ha och vart du beställer ifrån.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments

 1. Gillar dina tips asmycket (eftersom de inte är sponsrade…) börjar tröttna på det, rätt mycket. Jag älskar min polaroidkamera. Den är bäst. Köpte den i Paris. Vet inte om du sett den men jag har en fujifilm, en vit.. http://katarinawohlfart.com/2014/10/26/fujifilm-instax-mini-25-a-polaroid-camera/ Jag rekommenderar den asmycket, den är hur poppis som helst på festerna. På vinterfesten använde jag bara den.. Vilket objektiv önskar du dig näst d? Jag önskade mig faktiskt ett passfodral efter att du visade ett. Letade upp ett liknande större och skickade till mamma, samt karta och saker du tipsade om..

  1. Åh tack Katarina! 🙂 Jag gillar inte heller sponsrade tips så jag förstår hur du känner..

   Jo, jag har sett din! Om jag inte minns helt fel var det runt tiden jag läste ditt inlägg som jag själv blev väldigt sugen på en igen! 🙂 Och vad bra att du är så nöjd med den. Ska absolut kolla in den när det är dags för mig att köpa en, för det kommer jag nog att göra så småningom.

   Jag vill ha ett 70-200 mm, men är också lite sugen på ett riktigt vidvinkelobjektiv på typ 20mm eller nåt liknande.

   Vad roligt att jag kunde hjälpa dig att hitta saker du kunde önska dig 🙂

   1. Insåg nu att jag kanske missat att fylla i bocken (notify me when new comments are added.. ) Kan ju vara så att jag får alla kommentarer på hela inlägget men vi får se.. Jag vet inte. Jag tycker vidvinkel ger en massa distortion (hur man nu stavar det..) ..

    1. Du har inte missat den för den har inte funnits förrän nu. Hoppas att det ska lösa problemet! Du får gärna säga hur det funkar nu, om du bara får svar på just din kommentar eller om det blir alla nya kommentarer. Tror det bara ska vara det jag svarar på just din kommentar som ska synas.

     Ahh, då förstår jag! Jag vill inte ha så mycket vidvinkel att det blir för mycket sånt, men lite mer än det jag har nu bara 🙂