Reklam: Roadtrippa med BookBeat

Reklam: Roadtrippa med BookBeat

När jag växte upp så åkte vi aldrig utomlands, utan det var bilsemestrar i Sverige som gällde. De platser vi ofta åkte till var Kalix där mina morföräldrar bodde och där min mamma växte upp, men även Piteå, Ånäset och Örnsköldsvik var återkommande platser som vi besökte.

Alla dessa orter ligger en bit från där jag växte upp så det betydde även att för att komma fram så var vi tvungna att spendera mycket tid i bilen. Speciellt de gånger vi åkte till Örnsköldsvik. Jag är även uppvuxen med att ha långa avstånd till allt och kanske är det därför som jag gillar att åka bil. För att jag är van vid det och för att det finns en förväntan med att komma fram till slutdestinationen – men även för att det finns så mycket att se under resans gång! För en roadtrip är så mycket mer än en bilresa!

Att lyssna till en ljudbok här hade kanske inte varit helt fel…

Under dessa resor så lyssnade vi ofta på musik och det var både under kassettbandet och CD-skivans tid som dessa semestrar ägde rum. Något som inte fanns på den tiden var ljudböcker och det är något som jag själv inte har provat på förrän ganska nyligen.

Jag fick en provperiod då jag köpte en ny mobil och tänkte att jag måste testa en gång för alla – för alla säger ju att det är så himla bra? Och när jag var på väg till Skåne för en weekend med Daniela så provade jag. Det jag inte riktigt räknat med var att jag skulle gilla det så mycket! Jag kommer nog dock aldrig att föredra ljudböcker framför en riktig/digital bok, men vid de tillfällen som jag inte kan läsa en bok så är ju en ljudbok det perfekta alternativet. Och jag minns att jag inte ville sluta köra bil även fast jag var framme – boken var ju inte slut!

Det finns många olika tjänster som du kan prenumerera via, men jag tänkte tipsa om BookBeat som är en tjänst helt utan bindningstid. Du kan läsa och lyssna på böcker direkt via deras app i din mobil eller surfplatta oavsett vart i världen som du befinner dig. För 169 kr i månaden så kan du läsa och lyssna på hur många böcker dom du hinner med. Betalning sker månadsvis och det går att avsluta prenumerationen precis när du vill.

Jag tycker det passar jättebra, för det är ju inte alltid man hinner eller orkar läsa/lyssna på böcker varje månad och märker man att man inte använder tjänsten så är det ju bara att säga upp den.

Vill du prova BookBeat helt utan kostnad under två veckor? Då kan du gå in på deras hemsida, bookbeat.se och skapa ett konto där!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *