10 inspirerande resecitat

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 Comments

  1. “Not all who wander are lost” är en av mina absoluta favoriter! 🙂 Nu fick jag också lust att samla ihop mina egna favoritcitat.. Kanske dyker upp i bloggen nån dag 😉

  2. “Not all those who wonder are lost” är ett av mina favoritcitat! Tycker inte att det enbart passar in på resande, utan det är som en hel livsstil. Jag känner mig absolut som en vandrare, som alltid är ute på vandring i livet… Både fysiskt och mentalt! ?

  3. Inspirerande citat och fina illustrationer!

    Jag får nog hänvisa till det som egentligen är mitt allmänna motto (av en händelse samma som Spyker Cars) ;): “Nulla tenaci invia est via”
    – “För den uthållige är ingen väg ofarbar”.