Menu
Östergötland

Motala, ett litet paradis i Sverige

Motala, ett litet paradis i Sverige

Ofta när det gäller resor så är jag hemmablind. Det finns så många ställen, det finns så många platser jag vill besöka utomlands. Men hemma då? Det glömmer jag helt bort. Faktum är ju… det finns så mycket fina platser här hemma i Sverige! Jag tänkte därför tipsa om en riktigt fin strand.

Varamobaden i Motala.

Långgrund, klart vatten och i sommar finns det massor att göra där. Paddla kajak eller paddleboard, vindsurfa eller ät mjukglass! 😉 Lite bilder från idag då jag var nere och fotograferade.

Varamobaden, Motala, Sweden.

Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden.

Vill ni ha mer tips på fina ställen här i Sverige? Har du nåt eget smultronställe i dina hemtrakter? Dela gärna med dig!

 

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

No Comments

    Leave a Reply