Menu
Östergötland

En kväll i Varamon

En kväll i Varamon

Ikväll så åkte vi ner till BeachCenter i Varamon för lite kvällsmat och kvällspaddling. Vi började med tre paddleboards och en kajak, men Kenny valde att byta ut sin paddleboard mot en kajak ganska snabbt.. Jimmy ramlade i ett antal gånger från sin paddleboard och även Tony lyckades välta med sin kajak. Tråkigt nog sjönk hans glasögon till botten där ute.. Men, roligt hade vi ändå!

Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

No Comments

    Leave a Reply