Mulder & Scully på äventyr i Vallaskogen

Mulder & Scully på äventyr i Vallaskogen

Något som jag tycker är otroligt roligt är att fota med rekvisita och det har blivit en hel del sådana bilder med åren. Jag har bland annat flera olika bilar som fått stå motiv och nu senast så hade jag (förutom bilarna) även med mig mina actionfigurer Mulder och Scully ut på äventyr.

Förutom figurerna och bilarna så hade jag även med mig Linnea (Lanclin) som sällskap under fotoäventyret och hon var även snäll nog att hjälpa mig att plocka upp figurerna då de ibland bara ville ramla ned. Jag ska försöka fixa nån slags liten bräda att ha med som de kan stå på vid de tillfällen som underlaget inte är platt. Förhoppningsvis så kommer det att göra fotograferingen lite lättare.

Vallaskogen
Jag har aldrig tidigare besökt Vallaskogen som ligger precis bakom Gamla Linköping.
Det var fullt med vitsippor i skogen.
Undra vad Mulder och Scully diskuterar om här?
Hit vill jag återvända.
Nästa gång får bli under en solig dag så att jag kan fånga lite solstrålar genom träden också.
Gamla Linköping eller en skog i New York?
Visste du att vitsippor ser lite ledsna ut när de inte får sol på sig?
Från New York City till Gamla Linköping.
Det här kändes som en riktig sagoskog.
Mulder & Scully vill också gärna åka tillbaka hit.
Tänk er denna vy med lite morgondimma…
Brukade du titta på Arkiv X när det visades på tv?
Lyckades få med Linnea på bild också.
Räddingsaction på gång!
Du vet aldrig vad som kan hända i skogen.
Undra hur detta ska sluta…
Tydligen bra för nya äventyr väntar aldrig.
Massa cred till Linnea som både hittade den otroligt långa vitsippan och kom på den briljanta idén att Mulder skulle få hålla den.
Nu var äventyret slut – vi syns nästa gång!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments

  1. Åh, skogen där är fantastisk nu. Speciellt med alla vitsippor, en plats jag fotad vid många ggr faktiskt :p Det är magiskt med solen <3 Vad roligt med sådan rekvisita ! 😀

    1. Ja, den var ju helt fantastiskt vacker. Kan inte förstå att jag inte har varit där tidigare. Och ja, rekvisita är så roligt att fota med. Speciellt om man har brist på andra idéer.