Snapshots - Midsommarkväll vid Harge baden

Snapshots – Midsommarkväll vid Harge baden

Jag har tusentals bilder att gå igenom samtidigt som solen skiner utanför. Det är kanske inte så svårt att förstå vart ni hittar mig? Idag är det midsommar och vi har inte firat något nämnvärt, förutom med supergod mat (lax, färskpotatis och skagenröra). Men ikväll så åkte vi faktiskt ut till Harge badstrand, där mumsade vi på jordgubbar och drack halvljummet vatten. Eller jag drack halvljummet vatten medan Kenny hade en hyfsat kall öl.

Vi passade även på att åka runt lite där i området och spanade efter fina platser. Vi hittade både det ena och det andra och jag ser fram emot att upptäcka mer i närområdet!

harge_sommar-1 harge_sommar-2 harge_sommar-3 harge_sommar-4 harge_sommar-5 harge_sommar-6 harge_sommar-7 harge_sommar-8 harge_sommar-9 harge_sommar-10 harge_sommar-11 harge_sommar-12 harge_sommar-13 harge_sommar-14 harge_sommar-15 harge_sommar-16 harge_sommar-17 harge_sommar-18 harge_sommar-19 harge_sommar-20

Hoppas att ni alla haft en fin midsommar!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 Comments

    1. Ja, så vackert där! Fattar inte att jag inte hittat dit tidigare. Och jaa, visst är t-shirten snygg! Ångrar lite att jag inte köpte en också. Och tack!