Ett äventyr uppe i det blå!

Något som jag aldrig trodde att jag skulle göra under min tid i Australien, det var att flyga ett flygplan. Men det gjorde jag och det var en fantastisk upplevelse!

Eller flyga och flyga, jag satt väl mest och njöt av utsikten. Det var fullt tillräckligt just då. För det var så otroligt häftigt att vara högt uppe i luften UTAN att sitta instängd – det var som att åka berg- och dalbana på ett sätt. Att bara sitta fastspänd i det fria och sen låta tyngdkraften göra resten.

För detta flygplan har en öppen cockpit och jag tycker det är så otroligt häftigt. Att åka upp och ner och känna fjärilarna i magen bli fler och fler.. samtidigt som man känner hur vinden blåser i ansiktet.

Vi flög över Airlie Beach och hade utsikt över havet och The Whitsundays!

Jag mådde lite illa när det var dags för att själva aerobatics-delen med alla loopar! Men det var ändå en helt otrolig upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. Jag flög tillsammans med Adventures Tiger Moth Adventures och jag kan verkligen rekommendera det företaget om du är intresserad av en upplevelse du sent glömmer.

Nästa gång.. då ska jag flyga själv!

Äventyr uppe i det blå - Airlie Beach, Australien Äventyr uppe i det blå - Airlie Beach, Australien Tiger Moth - Äventyr uppe i det blå - Airlie Beach, Australien Äventyr uppe i det blå - Airlie Beach, Australien Äventyr uppe i det blå - Airlie Beach, Australien Tiger Moth - Äventyr uppe i det blå - Airlie Beach, Australien Äventyr uppe i det blå - Airlie Beach, Australien Äventyr uppe i det blå - Airlie Beach, Australien Tiger Moth - Äventyr uppe i det blå - Airlie Beach, Australien Tiger Moth - Äventyr uppe i det blå - Airlie Beach, Australien Äventyr uppe i det blå - Airlie Beach, Australien Äventyr uppe i det blå - Airlie Beach, Australien Äventyr uppe i det blå - Airlie Beach, Australien Äventyr uppe i det blå - Airlie Beach, Australien

 

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *