Sista minuten julklappstips

Sista minuten julklappstips

Vad ger man en person som inte önskar sig något speciellt? Jag har flera såna personer i min närhet och ibland så kan det vara riktigt svårt att komma på något bra att ge bort!

Min pappa fick t ex ett egengjort presentkort på en utlandsresa. Jag gillar inte riktigt presentkort som har ett bäst före datum. Tänk om man glömmer bort att använda det? Då går det förlorat, så därför gjorde jag ett eget. I princip blir det ju samma sak. Men vet man om att presentkortet kommer att användas inom tiden det gäller, då är det ju bra!

Jag har även många gånger funderat på att ge bort upplevelser. Mest för att jag själv gärna skulle vilja ha sådana presenter! En upplevelse kommer man ihåg på ett helt annat sätt än en pryl.

Flyga ett Aerobatik flygplan

Jag har åkt i ett Tiger Moth flygplan i Australien där vi gjorde loopar, men jag fick inte hålla i spakarna själv. Skulle mer än gärna prova på att själv styra också.

“Piloten kommer instruera dig och om du vill kommer du att få göra akrobatiska konster. “

Det låter lite läskigt, men jag tror det skulle vara otroligt häftigt! Om man bara vill flyga utan att spaka själv så finns det även en såna upplevelser som dessutom är lite billigare. Du kan hitta upplevelse presenter på flera olika sidor, både svenska och internationella. Det som är bra med såna här presenter är att man kan få dom levererade digitalt. Ifall man nu verkligen är ute i sista minuten!

Tiger Moth Aerobatics Experience in Airlie Beach, Australia

Tiger Moth Aerobatics Experience in Airlie Beach, Australia

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *