Jag drömmer om…

Jag drömmer om att sitta ute på en klippa vid havet där det enda jag gör är att drömma mig bort.

Jag drömmer om svala men ändå varma sommardagar, om de eviga ljusa sommarnätterna, om lagom varmt blått vatten där jag helst kan se botten. Jag drömmer om korta utflykter över dagen på samma sätt som jag drömmer om längre vistelser på mina favoritplatser. Jag drömmer om att återvända till alla platser jag älskar samtidigt som jag drömmer om att upptäcka nya platser.

Jag drömmer om dagar då jag inte övertänker allting och bara gör. Jag drömmer om promenader med min kamera, ett fulladdat batteri och ett tomt minneskort. Jag drömmer om att orden och texterna ska flöda utan att varje ord känns påtvingat och påhittat. Jag drömmer om kreativitet.

Jag drömmer om att sitta uppe på ett kalfjäll med utsikt så långt ögat når, med vinden som svalkar mig från solens varma strålar. Jag drömmer om dagar i vattnet och om dagar på vattnet.

Men mest av allt så drömmer jag om känslan av att inte känna mig så jävla överväldigad av allting.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *