Välkommen hem igen

Jag började skriva på det här inlägget för några veckor sedan. Nyligen hemkommen efter en resa som jag inte har nämnt något om på varken bloggen eller sociala medier. Det var aldrig planerat att det skulle bli så, utan jag hade snarare tänkt att jag skulle dela med mig av något varje dag.

Men dagarna gick och gick samtidigt som jag lyckades koppla bort det digitala livet. Min bärbara dator är otroligt seg så att ens föra över bilder tog en evighet. Därför kändes det inte så roligt att sitta och blogga under resan, jag blev mest irriterad varje gång jag behövde använda datorn. Så jag lät helt enkelt bli så gott jag kunde. Det enda jag gjorde var att föra över bilder från kameran.

Sen blev jag sjuk i samband med hemresan och vips, där försvann en halv månad. Tyvärr så var det inte första gången jag blev sjuk, utan var sjuk flera gånger under resan. Jag skyller på AC:n men mitt immunförsvar är säkert svagare än vanligt efter de senaste åren.

Jag kan i alla fall säga att jag har haft gott om tid till att reflektera över resan och alla upplevelser. Nu när jag är frisk igen så ser jag fram emot att börja gå igenom allt material jag har samlat på mig efter tre veckor i värmen. Det kommer både foton och videos här så småningom.

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med det här inlägget. Mest ville jag bara lägga ut något om att jag har varit borta så att jag kan börja skriva om resan. Det känns lite som att den aldrig har hänt eftersom ingen vet om den. Som att det bara var en lång dröm jag hade, för längesen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *