Menu
Tankar & Reflektioner

När man får strunta i allt som heter planer

När man får strunta i allt som heter planer

Det är inte mycket som har blivit så som jag har planerat under den senaste tiden, men vad gör det egentligen? Nya planer har istället tagit form och sommaren har varit fantastisk! Eller den är fantastisk, för helt slut är den ju ändå inte. Även om det känns så med de kyliga vindarna som blåser och väsnas utanför mitt sovrumsfönster.

Jag har spenderat många härliga dagar uppe i norr och har hunnit besöka många platser, både gamla och nya. Något som jag verkligen ville göra denna sommar var att spendera mer tid ute på vattnet, gärna i en kajak eller på en SUP-bräda. Jag har istället inte ens sett röken av en kajak eller SUP. Istället så har jag badat i iskallt glaciärvatten i nord Norge och njutit av flera Rock’n Roll on Tour kvällar. Så det kan bli.

Hur har din sommar varit? Har den blivit som du tänkt dig?

20160720-0034

 

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

2 Comments

 • Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm
  augusti 16, 2016 at 7:50 e m

  Härligt att sommaren har varit fantastisk trots ändrade planer 😀
  Min sommar har också varit härlig med mycket skärgård 😀

  Superfin bild!

  Reply
  • Helena
   september 5, 2016 at 1:56 f m

   Ursäkta sent svar, men ja, det är skönt när det blir bra trots ändrade planer. Och va härligt det lät med mycket skärgård för dig! 🙂

   Reply

Leave a Reply