Snapshots från Vorarlberg

Snapshots från Vorarlberg

Det blev visst inget snapshots-inlägg under tiden jag befann mig i Vorarlberg. Jag fokuserade på att lägga upp massor på mina sociala medier och bloggen glömdes lite bort. Nu är jag hemma igen och hundratals bilder att gå igenom, redigera och för att inte tala om allt som jag har att skriva om – alla intryck och upplevelser. Tills dess att jag gjort det så bjuder jag på lite bilder från vår andra dag då vi åkte upp till två olika berg.

Det känns lite som att man fuskar då det bara är att sätta sig i en linbana och åka upp på bergstoppen fast samtidigt är jag så himla glad över att det går att göra så. Att bergen är så lättillgängliga för alla oss som inte är superduktiga bergsklättrare. Så himla bra.

Hej från ett soligt Vorarlberg!
På väg genom Vorarlberg.
Så himla gott med en iskall Fanta på en stekhet dag!
Redo för promenad längs Lünersee.
Naturen i Vorarlberg = fantastiskt vacker!
Små lätta moln…
Sista ljuset.
Solen har gått ned – dags att sova.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments