Menu
Österrike

Snapshots från Vorarlberg

Snapshots från Vorarlberg

Det blev visst inget snapshots-inlägg under tiden jag befann mig i Vorarlberg. Jag fokuserade på att lägga upp massor på mina sociala medier och bloggen glömdes lite bort. Nu är jag hemma igen och hundratals bilder att gå igenom, redigera och för att inte tala om allt som jag har att skriva om – alla intryck och upplevelser. Tills dess att jag gjort det så bjuder jag på lite bilder från vår andra dag då vi åkte upp till två olika berg.

Det känns lite som att man fuskar då det bara är att sätta sig i en linbana och åka upp på bergstoppen fast samtidigt är jag så himla glad över att det går att göra så. Att bergen är så lättillgängliga för alla oss som inte är superduktiga bergsklättrare. Så himla bra.

Hej från ett soligt Vorarlberg!

På väg genom Vorarlberg.

Så himla gott med en iskall Fanta på en stekhet dag!

Redo för promenad längs Lünersee.

Naturen i Vorarlberg = fantastiskt vacker!

Små lätta moln…

Sista ljuset.

Solen har gått ned – dags att sova.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

2 Comments

  • iza
    juli 6, 2018 at 3:49 e m

    Bilden med blommorna i förgrunden.. Som ett vykort !!

    Reply

Leave a Reply