Anteckningar från bilen

Anteckningar från bilen

I skrivande stund så befinner jag mig i bilen på väg till Arlanda. Kenny kör som han oftast gör nuförtiden. Sen vi köpte en ny bil förra året så är det sällan jag får sitta bakom ratten när vi åker nånstans tillsammans. Fast det gör mig inget, utan jag tycker mest att det är roligt att han äntligen verkar tycka att det är kul att åka bil – som jag alltid har gjort. Det underlättar väldigt mycket när jag vill få med honom på roadtrips.

Ikväll så flyger vi till Schweiz (Zurich) där vi ska hämta ut en hyrbil för att roadtrippa mot Vorarlberg som ligger i västra Österrike. Det var smidigast att flyga till Schweiz eftersom det bara är 12 mil till kvällens slutdestination – Dornbirn. Vi ska bo där en natt för att sedan roadtrippa runt lite och uppleva olika delar av regionen.

Den här resan är ett samarbete med Visit Vorarlberg och det ska bli riktigt roligt att få uppleva Österrike, som faktiskt blir ett helt nytt land för mig. Jag har ju en liten tendens att vilja återvända till länder som jag tycker om framför att välja nya länder att uppleva. Därför känns det ibland extra roligt när jag faktiskt väl kommer till ett nytt land.

När jag gjorde research inför resan så fanns det massor som jag ville göra, bland annat paddla SUP i en glaciärsjö och testa att cykla e-bike i bergen. Båda aktiviteterna står med på schemat. Vi kommer också att vandra och åka massor av linbanor upp till olika berg. Det sistnämnda tycker jag ska bli väldigt skoj, medan Kenny är mindre nöjd med den delen av resan. Men jag hoppas att han kommer att tycka att det är värt det när vi väl är uppe bland molnen. Vi skulle även ha provat på flugfiske men lyckades inte få tag på en guide – tydligen så är det svårt att endast hyra utrustning utan guide på just den platsen.

Jag vet inte hur mycket jag kommer att uppdatera bloggen under resan. Jag vill så gärna hinna med att uppdatera åtminstone en gång under alla mina resor, fast jag samtidigt försöker att prioritera alla upplevelser under en resa istället för att sitta vid datorn. Jag tänkte i alla fall att jag ska försöka få upp ett inlägg med lite snapshots-bilder. Det var längesen jag gjorde ett inlägg i den kategorin. Jag kommer också att försöka uppdatera Instagram stories så mycket som jag bara kan så att du kan följa med där. Och det dyker nog upp ett eller flera inlägg på mina övriga sociala medie kanaler så häng med där – InstagramFacebookTwitter.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Åh, så läckert att äta frukost med den utsikten! Den där rätten med majsmjöl lät extra intressant för mig som inte tål gluten.

    Haha, visst bör man norpa åt sig särskilt speciella läckerheter direkt på en buffé. 😉 Men lätt att vara efterklok.

    Fantastiska bilder!

    1. Ja, frukost med utsikt är den bästa frukosten! Och jaa, jag har börjat lära mig det att inte vänta allt för länge för då finns risken att det är slut.

      Tack!