Menu
Tankar & Reflektioner

Årets reseinspiratör 2019

Årets reseinspiratör 2019

Tycker du att jag inspirerar dig till att upptäcka? Både här hemma i Sverige men också utomlands.

Det hoppas jag. Jag hoppas också att du vill ägna några sekunder åt att gå in och rösta på mig i Apollos tävling för resebloggare. Jag har nämligen chans att bli utnämnd som Årets Reseinspiratör 2019. Även om det självklart är fantastiskt roligt att bara vara nominerad så vill jag ju självklart också vinna.

Att rösta är enkelt, klicka på den här länken och sedan klickar du på ”rösta-knappen” bredvid mitt namn.

Sen är det klart.

Stort TACK på förhand! 

Klicka på bilden för att komma till röstningssidan.

Så röstar du.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

4 Comments

Leave a Reply