Äventyr i Borneo – dykning, forsränning och mountainbiking

Jag insåg precis att jag har helt glömt att visa er filmen som jag gjorde om vår resa till Borneo. Den har redan funnits på Youtube ett tag nu men bättre sent än aldrig, eller hur?!

Jag och Mikaela skrev om äventyrsturism under vårt sista skolarbete. Vi valde att åka till Borneo på grund av den fantastiska naturen som finns där och för att det fanns bra möjligheter till att prova på olika äventyr. I filmen får ni följa med under ytan när jag dyker och Mikaela snorklar, när vi provar på forsränning på en lugn Kiulu River och när vi cyklar mountainbike utanför Kota Kinabalu.

Vi hade en helg otroligt rolig tid på Borneo och det är definitivt en ö som jag kommer att besöka igen. Det finns så mycket mer där än det vi hann med. På min lista över saker att göra där finns bland annat dykning vid Sipadan och ett besök till Mount Kinabalu.

Äventyr i Borneo

Äventyr i Borneo

Har du varit på Borneo? Vad tyckte du?

Ni får också gärna följa min Youtube-kanal, fler videos kommer! Tills dess så kan ni passa på att kolla in de videos som redan finns.

 

Tags from the story

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *