Berjaya Times Square & Petronas Twin Towers

Berjaya Times Square & Petronas Twin Towers

5 januari 2014.

Jag, Kenny och Frida tog en sväng till de lite mer centrala delarna av Kuala Lumpur en kväll. Det både regnade och åskade men det skrämde oss inte. Vi började med att åka tåg in till city för 1.60 RM (3,20 sek) per person. Väldigt prisvärt. Var dock tvungen att byta till Monorail så där fick vi betala samma summa en gång till. Men det är inte så tokiga priser ändå, det var ju ändå en resa på runt 1,5 mil.

Första delmålet var Berjaya Times Square, ett stort shoppingcenter som även har en nöjespark. Inomhus. Tänk er en berg-och dalbana inomhus! Sjukt häftigt!

berjaya_times_square_004

Men tillbaka till början av vårt lilla äventyr.. Här kan ni se lite av vad man inte får göra på tåget..

berjaya_times_square_001

Vi såg en skylt om att det kostade 30 RM (60 sek) om man inte hade en giltig biljett på tåget. Sen såg vi en skylt om vad det kostade om man rökte utanför KL Sentral.. Sjukt!

berjaya_times_square_002

Det fanns ett spelcenter inne i gallerian som vi hamnade på. Jag körde både racerbil och MarioKart. Jag och Kenny sköt även pilbåge!

berjaya_times_square_003

berjaya_times_square_005

berjaya_times_square_006

berjaya_times_square_007

Vi gick aldrig in i själva nöjesparken eftersom vi kom dit så sent. Så vi kände att vi sparar det till en annan dag/kväll. Det blev också lite sushi till sen kvällsmat på Sushi King. Det var faktiskt sådär, inte världens bästa sushi faktiskt.

berjaya_times_square_008

berjaya_times_square_009

berjaya_times_square_010

Sista stoppet för kvällen var Petronas Twin Towers. Vi åkte Monorail några stationer och sen gick vi en kort promenad mot tornen. Dom var upplysta och helt underbart fina! Magiska! Det regnade och åskade under tiden vi var där och det vart nästan ännu bättre faktiskt. Riktigt häftigt att se blixtarna lysa upp bakom tornen! Regnet däremot hade vi kunnat vara utan.

berjaya_times_square_011

berjaya_times_square_012

berjaya_times_square_013

berjaya_times_square_014

berjaya_times_square_015

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *