En resa som tar mig hem

En resa som tar mig hem

En resa måste inte alltid ta dig långt bort från ditt hem. Utan en resa kan även ta dig hem. Kanske inte till den plats som du bor på just nu, men till den plats som en gång i tiden var ditt hem.

En plats som alltid kommer att vara hemma.

Denna gång tog jag med mig Sofia från Fantasiresor och Katarina från Äntligen Vilse. Vi spenderade två nätter i ett magiskt snölandskap som jag inte ens hade kunnat drömma om. För vädret här har varit väldigt ostabilt, med plusgrader ena dagen för att växla till minusgrader dagen efter. Sånt här väder är inte ovanligt egentligen, OM det hade varit april. Men nu är det bara februari och det är väldigt konstigt.

Vyn från sjön.
Uppe på fjället då kylan kom.
En kvällstur till Karesuando. Här är den vackra kyrkan!
Katarina njuter av skoterturen.
The end of the road…
Jag älskar att fota färger mot snön.

Jag tog massa fler bilder under våra dagar i byn. Även massa bilder under vår kväll i Abisko och vår dag i Kiruna/Jukkasjärvi. Så ni kan räkna med att det kommer mer Lapplands-inspiration inom kort.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 Comments

  1. Åh vad underbart. Jag är verkligen inte färdig med vintern. Och jag älskar att resa “hem”.
    Nästa vecka blir det vinter och skoter för mig också. Om nu snön & kylan hänger kvar. Klimatoron har ökat av den här vintern.

    Ser fram emot fler av dina Lapplandsbilder!

  2. Håller med Katta i kommentaren ovan, känner mig inte heller färdig med vintern och så härligt att se era vintriga bilder. Fina färger och fina landskap 🙂

  3. Vilka härliga bilder!! Jag är inte heller färdig med vintern riktigt än, och nästa helg åker jag “hem”. Inte till något som egentligen är mitt hem, men till Lofsdalen där vi hade stuga i nästan 20 år och som känns som hemma :).
    kram Ulrica

  4. Wow, det kallar jag ett vinterlandskap =) Oftast när vi åker på semester åker vi till Sverige. Mina töser och släkt bor ju på både i Stockholm, Uppsala, Karlskrona och Malmö. Det blir mycket farande genom hela Sverige. Däremot har jag aldrig varit i Kiruna. Jag har bara varit i Luleå under 2 månaders tid under sommaren=)Tack för dina fina bilder. Jag hoppas att det inte gjorde något att jag kikade in till dig….