En resa som tar mig hem

En resa måste inte alltid ta dig långt bort från ditt hem. Utan en resa kan även ta dig hem. Kanske inte till den plats som du bor på just nu, men till den plats som en gång i tiden var ditt hem.

En plats som alltid kommer att vara hemma.

Denna gång tog jag med mig Sofia från Fantasiresor och Katarina från Äntligen Vilse. Vi spenderade två nätter i ett magiskt snölandskap som jag inte ens hade kunnat drömma om. För vädret här har varit väldigt ostabilt, med plusgrader ena dagen för att växla till minusgrader dagen efter. Sånt här väder är inte ovanligt egentligen, OM det hade varit april. Men nu är det bara februari och det är väldigt konstigt.

Vyn från sjön.
Uppe på fjället då kylan kom.
En kvällstur till Karesuando. Här är den vackra kyrkan!
Katarina njuter av skoterturen.
The end of the road…
Jag älskar att fota färger mot snön.

Jag tog massa fler bilder under våra dagar i byn. Även massa bilder under vår kväll i Abisko och vår dag i Kiruna/Jukkasjärvi. Så ni kan räkna med att det kommer mer Lapplands-inspiration inom kort.

Tags from the story
,

12 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *