Reklam: Vinn resa till Singapore

Reklam: Vinn resa till Singapore

När jag bodde i Malaysia så åkte hela klassen på en weekend till Singapore. Vi reste dit med ett lyxigt bussbolag där vi hade egen tv och fick mat serverad. Så vill jag alltid resa men tråkigt nog är det enda gången som jag har rest så lyxigt med buss. Jag kommer inte ihåg exakt hur lång resan var men det kändes lite som att vi knappt hann lämna Kuala Lumpur innan vi var framme. Och hur ofta känner man så efter en lång bussresa?

Då vi “bara” var där under en helg så hade vi inte någon tid till att slappa. Istället spenderade vi all vaken tid med att upptäcka staden. Första kvällen besökte jag en foodcourt tillsammans med några av de andra tjejerna i klassen och vi provade på det lokala köket. Sen blev det en snabb tur för att titta på ljusshowen som Marina Bay Sands anordnar varje kväll. Dagen efter spenderades på Universal Studios – vilken nöjespark! Jag älskade den lilla berg och dalbanan som vi åkte massa gånger i mörker.

Singapore är verkligen en sprudlande stad där det finns massor att upptäcka och jag känner att jag knappt hann se en bråkdel. Jag skulle t ex vilja bada i poolen på Marina Bay Sands och så vill jag besöka Gardens by the bay. Ett besök på Singapore Zoo under kvällen skulle jag inte heller tacka nej till. Som sagt, det finns massor att göra oavsett om du är där under en helg eller under en längre period.

Nu har Singapore Airlines startat en ny flyglinje som är mellan Stockholm och Singapore – direktflyg dessutom! Och i samband med detta så har Singapore Airlines och Singapore Turistbyrå anordnat en tävling där du kan vinna en resa för två till Singapore. Om du är den lycklige vinnaren så kommer du att vara bland de första som får uppleva den nya flyglinjen.

En chans att få uppleva den nya linjen och Singapore

Singapore Airlines är ett av världens största flygbolag och har vunnit massor av priser för sin höga kvalitet. I maj etablerar man sig på Stockholm Arlanda. Sträckan trafikeras 5 dagar i veckan med Airbus 350-900, som är ett av världens miljövänliga flygplanstyper, byggt i lätta material, tyst och bränslesnålt.

Med direktflyg från Stockholm till Singapore är dessutom både Asien, Australien och Nya Zeeland närmare än du tror. Därför tycker jag att du ska vara med i denna tävling så att du också har chansen att vinna en magisk resa till Singapore. Du tävlar genom att klicka på länken i videospelaren nedan!

Detta är ett reklamsamarbete med Singapore Airlines och Singapore Turistbyrå,
men som vanligt så är alla åsikter och tankar mina egna.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Det här vore en helt galen resa att vinna, så självklart tar jag chansen. Tänk att få ta med min älskling och uppleva Asien tillsammans. Vilken dröm!!
    Kram Ulrica