Menu
Lappland

Vykort från Lappland

Just nu så yr snön utanför. Virvlande snöflingor som aldrig slutar att falla mot den redan vita marken. Det är plusgrader men det känns kallt när det blåser. Snön är tung och blöt.

Jag bestämde mig för att gå ut en stund och fotografera idag. Min gröna stormlykta som jag älskar. De två små kåsorna som jag fyndade på Tradera för ett tag sen. Ved som hamnat under snötäcket. Den lilla renfällen som jag fick av min kusin på en marknad för flera år sedan och knivarna som pappa har tillverkat som inte riktigt syns på just denna bild, men de finns där.

Jag fotograferade tills fingrarna var alldeles stela och kinderna röda. Kanske hela tio minuter.

Mertajärvi 6 april 2021
Mertajärvi 6 april 2021
About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

2 Comments

 • Tova
  april 7, 2021 at 7:30 e m

  Stämningsfullt med det vilda mot de trygga husgerådsföremålen. Härlig bild.

  Reply
  • Helena
   april 8, 2021 at 12:46 f m

   Tack Tova! 🙂

   Reply

Leave a Reply