Menu
Tankar & Reflektioner

Hemma efter en månad i USA

Hemma efter en månad i USA

Det blev inte så många inlägg som jag hade planerat under resan till USA. Jag var nog alldeles för över-ambitiös när jag gjorde upp min lilla planering för hur veckorna skulle se ut gällande bloggen. Jag hann liksom inte skriva klart alla de inlägg som jag planerade för. Och under själva resan så fanns det helt enkelt inte tid till det. Jag instagrammade inte heller lika mycket som jag hade tänkt – trots att jag numera har wifi på min kamera. Och vi ska inte ens tala om Facebook-uppdateringarna eller hur lite tid jag spenderade på Twitter…

Istället så har jag levt i nuet, utan att ha mobilen som bästa vän. Jag har lyssnat på härlig musik när vi har kört långsamt längs de amerikanska vägarna och jag har fotograferat massor så det är verkligen inte på grund av bristande material som jag inte varit så närvarande här. Nej, det bara blev så som det blev och jag är glad för det. En digital detox är bara bra att ha med jämna mellanrum.

Nu är jag tillbaka i verkligheten, åtminstone för en stund. För snart åker jag iväg igen, men denna gång så lämnar jag inte landet. Det blir en sväng upp till Norrland för några dagars fjällvandring tillsammans med mina brorsor och Katarina. Vi ska utforska nationalparken Padjelanta och jag ser så fram emot det. Efter det blir det några dagar hemma i byn innan jag återvänder till södra Sverige.

Och innan jag åker så ska jag planera inför kommande inlägg här på bloggen, skriva inläggen, redigera bilder och ja, jag har en lång lista på saker att göra. Välkommen hem, Helena!

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

8 Comments

 • Daniela / Discovering The Planet
  juli 21, 2017 at 8:19 e m

  Ja välkommen hem :). Ska bli spännande att se allt ni varit med om.

  Reply
  • Helena
   augusti 15, 2017 at 1:17 e m

   Jag är lite sen på att svara, men tack. Inlägg är på gång!

   Reply
 • Christine - 29°
  juli 23, 2017 at 10:21 f m

  Välkommen hem! Och skönt med digital detox, helt rätt. Men det ska bli kul att få se och läsa mer om din USA-månad sen. 🙂

  Reply
  • Helena
   augusti 15, 2017 at 1:21 e m

   Digital detox är alltid bra och något som fler nog skulle behöva göra. Att det bara är skönt är ju ett plus. Jag håller på att arbeta med USA-inläggen så håll utkik 🙂

   Reply
 • Wilda
  juli 26, 2017 at 5:23 e m

  Klokt att vara här och nu ibland också, och bara vara. Det praktiserar jag lite nu efter min resa längs Västkusten. Gillar din blogg så mycket och dina foton är ju något alldeles extra! <3

  Reply
  • Helena
   augusti 15, 2017 at 1:22 e m

   Ja, det behöver vi nog alla göra. Så skönt att bara få leva i nuet och slippa tänka på alla måsten ibland.

   Kul att du gillar min blogg, Wilda! Och mina bilder också såklart <3

   Reply
 • Ann-Louise
  juli 27, 2017 at 11:16 e m

  Välkommen hem! 🙂 Ser fram emot att få läsa kommande inlägg om din USA-resa!

  Reply
  • Helena
   augusti 15, 2017 at 1:21 e m

   Tack Ann-Louise! Inlägg är på gång så håll utkik!

   Reply

Leave a Reply