Tre ord som kommer att följa med mig under 2019

Tre ord som kommer att följa med mig under 2019

Jag har läst om många som har valt ledord för kommande år och i år så tänkte även jag göra det. Jag funderade mycket över detta förra året, men det blev aldrig att jag faktiskt satte mig för att skriva ned detta. Men nu gör jag det så att det ska kännas mer verkligt. Att det är på riktigt liksom. Det gäller inte bara ledorden utan jag ska bli bättre på att skriva ner både drömmar, mål och andra saker.

En av anledningarna till att jag inte har skrivit ett sånt här inlägg tidigare är att det alltid har känts lite läskigt. Och precis som jag skrev ovan, att det faktiskt blir på riktigt. Så nu har jag bestämt mig för att bara göra det. Att bara ta det där sista steget ut och våga blotta mina tankar, istället för att det ska sluta med att allt försvinner i ett brus och att jag glömmer bort saker som jag egentligen borde fokusera mer på.

En annan anledning är nog att detta är en reseblogg och jag nog alltid har tänkt att jag inte kan vara för personlig, eller skriva om saker som inte egentligen kanske har så mycket att göra med att resa. Det har alltid legat i bakhuvudet att det är resor som ska vara fokus. Men i enkäten som jag gjorde under förra året så visade det sig att personliga inlägg är något som många faktiskt vill se mer av. Så det ska ni få under det kommande året. Vi börjar med detta!

Vägen är inte alltid spikrak.

Tre ord som ska definiera mitt 2019

Så, vilka är då dessa tre ord som ska följa med mig under 2019?

Personligt  – de personliga inläggen har länge lyst med sin frånvaro, och när jag väl har publicerat ett sådant så har det alltid verkat uppskatta. Så ibland har jag lite svårt att förstå varför jag ändå tycker att det känns läskigt att skriva personliga inlägg om tankar och sånt.  Jag har visserligen blivit bättre och bättre på just det, efter varje år som gått. Men nu är det dags att gå all-in och sluta vänta på att jag ska våga och bara göra.

Våga – det här går hand i hand med mitt första ledord. Jag ska våga mer. Jag ska våga vara mer personlig, våga satsa ordentligt på mitt företag och våga vara sårbar. Just nu så känns allt så skrämmande men jag hoppas på att det är något som kommer bli lättare med tiden. Hur gör du för att hitta mod inom dig?

Återhämtning – är det något som jag har varit dålig på så är det att tillåta mig själv att vila och återhämta mig. Jag behöver inse att jag inte behöver göra allt på en gång utan att jag ibland kanske måste låta saker få ta tid. Jag måste börja tänka mer på mig själv, och vad jag faktiskt vill göra. Inte bara göra saker för att jag kan, eller för att andra gör det. Även om det är så otroligt lätt att dras med i sånt tänkande. Jag måste nog helt enkelt planera in tid för vila och jag måste sluta tänka att “jag ska bara göra det här också” när klockan är tre på natten och jag egentligen borde sova. Jag vill också försöka få till en bra balans av allt det här.

Har du något ledord som ska följa dig under 2019?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

  1. Personliga inlägg är alltid intressant, man får liksom mer bild av personen bakom. Tycker det är så många som verkar sakna en personlig beskrivning av sig själva. (Nu har jag själv bara kort sammanfattning), men ja. Personligt är bra tycker jag, sen får man ju också ibland, tänka på HUR personlig man blir! 😀
    Jag har ju också en ganska personlig men blandad med allt foto. Tänkte skriva lite mer personligt inlägg nu till helgen och veckan iaf. Om hundar, tankar osv. 🙂 Bland annat… 😉
    Bra ord ändå för 2019, jag gillar dem 😀

    1. Ja, du har helt rätt! Jag håller helt och hållet med om att det finns ju en gräns mellan personligt och privat. Jag vill ju bli mer personlig, utan att vara för privat.

      Kul med ett inlägg om hundar och tankar. Ska se till att läsa det 🙂