#LatviaRoadtrip – ett reklamsamarbete mellan Latvia Tourism, NordicTB och Storytravelers

Menu
Lettland

Cesis – bland slott och medeltid

Cesis - bland slott och medeltid

Cēsis. En helt okänd stad för mig, fram tills nu. Den ligger i mitten av Vidzeme regionen och toppar listan över de mest vackra städerna i Lettland. Efter att ha spenderat bara några timmar där så kan jag förstå det.

Vårt fokus låg på att besöka det medeltida slottet som var otroligt vackert, stort och mäktigt. Vi promenerade dock bara runt istället för att utforska insidan denna gång och efter vår rundtur så passade vi på att äta lunch på ett torg. Jag åt en god skaldjurspasta och en chokladfontant till efterrätt. Den sistnämnda var så otroligt god att jag drömmer om den än… Slutligen så blev det en promenad genom den gamla staden.

Här kommer vårt besök i Cēsis i bildform.

Cesis Lettland

Slottet i Cēsis

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Cesis Lettland

Vill du läsa mer om min roadtrip i Lettland? Spana in hashtaggarna #LatviaRoadtrip och #EnjoyLatvia här på bloggen och på sociala medier.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

5 Comments

Leave a Reply